Cliche logo

Horoskop za novembar 2023: Škorpija (23. oktoba –21. novembar)

Život se brzo menja, ali sve promene su na bolje. Baci se u sezonu rođendana, otresi dosadu koja te prati i zakorači u hrabri novi svet blistave samostalnosti. Saturn je direktno u tvojoj kreativnoj zoni od 4. novembra, što može biti početak nečeg zaista magičnog. Škorpija je proteklih meseci lutala i tražila svoj tok, a novembar ga konačno donosi Do mladog Meseca u tvom znaku 13. novembra, bićeš spremna da se kladiš na sebe i pokušaš da ovaj put zaista ostvariš veliki sanj koji sanjaš već dugo.

Finansije idu na bolje

Sezona Strelca donosi zabavu i bolju finansijsku sigurnost na tvoj put dok počinju da se pojavljuju plodovi mudre investicije u koju si ušla svojom oštrom intuicijom. Pun Mesec 27. novembra pada u tvoju osmu kuću transformacije, podstičući te da se oslobodiš poslednjih veza sa starom verzijom sebe. Nova Škorpija je spremna da ustane, progovori i napravi ozbiljnu buku. Očekuj dobre vesti pre kraja meseca.

Ljubav za Škorpije u vezi

Ti i tvoja jača polovina ste zauzeti i aktivni ovog meseca naročito prve nedelje meseca, kada je Venera u tvojoj kući prijateljstava. Pokušajte da izađete iz uobičajene rutine tako što ćete uživati u izlascima ili večerama sa prijateljima. To može izvući nove i uzbudljive strane tvog partnera koje se ne pojavljuju kada gledate Netflix na kauču. Zatim, iskoristite vreme tokom punog Meseca u Blizancima na kraju meseca da provedete vikend samo vas dvoje. Napravite romantičnu atmosferu sa svećama i vinom, i jednostavno uživajte jedno u drugom, fizički i emocionalno!

Ljubav za single Škorpije

Ovo je mesec tvoj rođendana i definitivno ćeš slaviti kako dolikuje. Venera, planeta ljubavi i lepote, provodi prvu nedelju meseca u analitičkoj Devici, ističući tvoju kuću prijateljstava. Da li je moguće da je osoba koju tražiš skrivena negde u krugu tvojih najboljih prijatelja? Osećaš se samouvereno i društveno, pa je ovo odlično vreme da vidiš da li tvoji prijatelji možda poznaju nekoga ko bi mogao biti potencijalni ljubavni partner. Saturn je u ribama, tvom srodnom vodenom znaku, podstičući te da ozbiljno shvatiš svoje ljubavne ciljeve. Vreme je dragoceno, zato ne troši ga na nekoga ko te ne ceni!

Mantra za novembar:  Izađi iz svoje zone komfora.

Pogledaj još i:

NEDELJNI HOROSKOP 20. NOVEMBAR – 26. NOVEMBAR

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: JARAC (22. DECEMBAR–19. JANUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: STRELAC (22. NOV–21. DEC)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RAK (21. JUN – 22. JUL)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BLIZANCI (21. MAJ –20. JUN)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: OVAN (21. MART–19. APRIL)

Share post