Cliche logo

Horoskop za Novembar 2023: Jarac (22. decembar–19. januar)

Izađi i pokaži svetu koliko si jaka jer ovo je tvoje vreme da zasijaš. Ne osećaš se sjajno? Veruj da je put koji si nedavno započela upravo onaj koji treba da slediš. Sloboda da živiš život po svojim uslovima je zavodljivo blizu i ti si više nego spremna. Projekti vezani za pisanje ili izdavaštvo izgledaju sjajno za tebe ovog meseca, pa nemoj da se plašiš da podeliš svoju veliku ideju. Budi spremna da maksimalno iskoristiš mlad mesec 13. novembra!

Odmor pred praznike

Nemoj se iznenaditi ako se tokom sezone Strelca (od 22. novembra) zaželiš odmora. Ako je moguće, napravi malo prostora za disanje i uskoro ćeš se vratiti na pravi put i biti spremna za prazničnu akciju. Pun Mesec 27. novembra pada u tvoju šestu kuću podstičući te da prioritet daješ ravnoteži između posla i slobodnog vremena dok započinješ projekat koji ti mnogo znači. Vreme je da letiš visoko. Velike vesti su na vidiku za tebe.

Ljubav za Jarčeve u vezi

Ti i tvoj dragi ste kao Beyoncé i Jay-Z ovog meseca, totalno se zabavljate i imate vajb moćnog para! Uživajte u društvu jedno drugog i poštujte sav rad koji ste uložili u svoje karijere, ali i u vašu vezu. Pošto ste ti i tvoj dragi tako usklađeni, možda postoji način da spojite posao i romansu sa strastvenim projektom kod kuće. Ovo će verovatno dodatno ojačati vašu vezu!

Ljubav za single Jarčeve 

Tvoja karijera je u centru pažnje ovog meseca. Ali to ne znači da nemaš vremena da začiniš stvari sa jednim dejtom, ili možda dva! Mlad Mesec u Škorpiji 13. podstiče te da se otvoriš novim iskustivma, a Uranov položaj ovog meseca znači da možeš očekivati neočekivano u životu i ljubavi. Savršeni par može biti iza tebe u kafiću! Zatim, pun Mesec u Blizancima na kraju novembra pruža ti šansu za sudbonosne susrete. Prihvati tok života, ostani otvorena za nove veze i komuniciraj jasno sa potencijalnim partnerima. Novembar će ti omogućiti da upoznaš nekoga ko ceni tvoje veštine i posvećenost.

Mantra za novembar: Veruj u sopstveni hajp.

Pogledaj još i:

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: STRELAC (22. NOV–21. DEC)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: ŠKORPIJA (23. OKTOBA –21. NOVEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RAK (21. JUN – 22. JUL)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BLIZANCI (21. MAJ –20. JUN)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: OVAN (21. MART–19. APRIL)

Share post