Cliche logo

Horoskop za Novembar 2023: Ovan (21. mart–19. april)

Duboko udahni jer nema vremena za gubljenje ovog novembra. Život nije uvek lak, ali znaš da imaš sve što ti je potrebno da postaneš gospodar svoje sudbine. Magija koja te čeka je na potpuno novom nivou – očekuj dobre vibracije od samog početka meseca dok izranjaš u hrabri novi svet. Ovo je tvoje vreme! Voli jače, veruj u bolje i ne boj se da budeš svoja. Mlad Mesec 13. novembra te poziva da postaviš cilj vezan za tvoju buduću sreću.

Sezona Strelca i avanture

Sezona Strelca donosi avanturu i prilike na tvoj put, tako da se ne plaši da kažeš “Da”. Ništa nije nemoguće. A ako ne veruješ u to, pogledaj sve što si već postigla! Pun Mesec 27. novembra pada u tvoju komunikacijsku zonu podstičući te da budeš iskrena prema sebi i drugima u vezi sa onim što želiš od života.

Ljubav za Ovnove u vezi

Iako si definitivno fokusirana na posao ovog meseca, ne ostavljaj voljenu osobu na cedilu. Venera, planeta ljubavi, prelazi u Vagu 8. novembra. Iskoristi ovo vreme da uživaš u vezi i da malo se opustiš! Sa svim naporima koje ulažeš u karijeru, treba ti i opuštanje. Planiraj večeru u omiljenom restoranu, ili možda spontani slobodan dan za uživanje sa partnerom. Zabava ne mora da trpi zbog posla.

Ljubav za single Ovnove

Tvoje oči (i aplikacije za upoznavanje) su zvanično otvorene. Nakon nekoliko meseci fokusiranja na karijeru, osećaš se malo romantičnije nego obično jer Venera prelazi u Vagu 8. novembra. Vreme je za udvarače, pa se obuci u svoj najbolji outfit. Vaga, kao i Venera, je planeta lepote, tako da odvoji više vremena za sređivanje. Ponekad, nešto tako jednostavno kao šišanje ili novi sjaj za usne može biti baš ono što ti treba da izađeš i flertuješ. Ako tražišonog pravog (ili jednog od njih) ovog meseca, obavezno obavesti svoje prijatelje. Zvezde ukazuju na potencijalnu situaciju slepog sastanka.

Mantra za novembar: Znaj svoju vrednost. 

Pogledaj još i:

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: JARAC (22. DECEMBAR–19. JANUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: STRELAC (22. NOV–21. DEC)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: ŠKORPIJA (23. OKTOBA –21. NOVEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RAK (21. JUN – 22. JUL)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BLIZANCI (21. MAJ –20. JUN)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

Share post