Cliche logo

Horoskop za Novembar 2023: Strelac (22. nov–21. dec)

Ako ti se čini da ti život trenutno pokušava da te sruši, vreme je da nađeš način da se malo opustiš. Strelac je uvek centar svake žurke, ali sezona Škorpije te podstiče da malo usporiš. Uzmi malo vremena za odmor i možda pronađeš inspiraciju. Genijalna ideja koja će ti omogućiti da ravnoteža između posla i slobodnog vremena bude bolja, a ne samo san, mogla bi biti na putu ka tebi kako novembar počinje. Do mladog Meseca 13. novembra bićeš spremna da se posvetiš budućnosti gde tvoje blagostanje dolazi na prvo mesto.

Sveža energija

Sezona rođendana (od 22. novembra) donosi ti svežu energiju kada ti je najpotrebnija, sa gomilom planeta koje dolaze u tvoj znak. Vreme je da usmeriš svoju energiju na projekte i ljude koji te čine srećnom. Sloboda leži s druge strane društvenog pročišćenja, pa uzmi malo vremena za sebe.

Ljubav za Strelčeve u vezi

Vreme je da se opustiš i zabaviš ovog meseca! Iako su te posao i život učinili super zauzetom, ovaj mesec će stvari učiniti lakšim sa proslavama rođendana i zabavnim izlascima. Obavezno povedi i svog partnera sa sobom. Napravite planove sa grupama prijatelja i jednostavno se zabavljajte! Zatim, pun Mesec u Blizancima 27. ističe tvoju kuću partnerstava, zbližavajući tebe i tvog dragog više nego ikada.

Ljubav za single Strelčeve 

Singl Strelče, ovog meseca ti ne nedostaje opcija. Između jesenjih svečanosti i priprema za rođendan, super si zauzeta sa mnogo grupnih aktivnosti! Dok uživaš u životu, drži oči širom otvorene za sve koji privuku tvoju pažnju. Sigurno će mnogo ljudi ući i izaći iz tvog života ovog meseca… šanse su da će te barem jedan od njih zainteresovati za zabavan sastanak ili više. Praktični Saturn je takođe u tvojoj kući, tražeći od tebe da prilagodiš svoj način života budućim ciljevima, posebno u vezi sa ljubavlju.

Mantra za novembar: Izdvoji malo vremena za sebe.

Pogledaj još i:

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: JARAC (22. DECEMBAR–19. JANUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: ŠKORPIJA (23. OKTOBA –21. NOVEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RAK (21. JUN – 22. JUL)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BLIZANCI (21. MAJ –20. JUN)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: OVAN (21. MART–19. APRIL)

Share post