Cliche logo

Horoskop za Novembar 2023: Blizanci (21. maj –20. jun)

Vest o karijeri koju si čekala bi mogla da stigne na početku novembra. Mislila si da si završila sa raznoraznim igricama, ali kraj im nije ni na vidiku. Pripremi se za drugu šansu, a ovoga puta ćeš tačno znaš šta radiš i gde želiš da završiš. Mlad Mesec 13. novembra te poziva da obratiš pažnju na osećaj u stomaku koji te prati duže vreme. Pronaći balans između posla, života i sopstvenog blagostanja ponekad je težak zadatak, ali moraš pronaći način. Stavi sebe na prvo mesto i usudi se da napraviš promenu koja će ti unaprediti život.

Odmori se od obaveza

Kada sezona Strelca stigne 22. novembra, bićeš spremna da odmoriš od svakodnevice. Možda čak budeš pozvana na neki romantični vikend. Dozvoli sebi da se opustiš i videćeš koliko je to dobar osećaj! Pun Mesec 27. novembra daje ti snage za tvoj sledeći potez.

Ljubav za Blizance u vezi

Novembar će biti prilično vreo za Blizance. Venera, planeta ljubavi i zadovoljstva, trenutno je u tvojoj kući senzualnosti i intimnosti. Zapali nekoliko sveća, obuci svoj najbolji set donjeg veša i spremi se za akciju, jer nećeš oskudevati u seksi energiji, posebno oko 8. novembra. Ovo je takođe sjajan trenutak da isplaniraš večernji izlazak. Kada Sunce pređe u društvenog i avanturističkog Strelca na kraju meseca, to će istaći vaše partnerstvo i komunikaciju. Iskoristi pun Mesec, koji je u tvom znaku 27. novembra, da kažeš ono što misliš.

Ljubav za single Blizance 

Iako je ovaj mesec težak za posao, ne znači da me moćeš naći vremena za malo romantike. Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, prelazi u srodni vazdušni znak Vagu. Ovo je astrološki način da ti se kaže da isplaniraš spontani izlazak sa simpatijom i jednostavno uživaš u trenutku. Nije svako ljubav tvog života, ali zabava je jednako važna kao i muke oko posla. Pobrini se da izdvojiš slobodno vreme za avanture ovog meseca; nikad ne znaš koga možeš upoznati.

Mantra za novembar: Dozvoli sebi drugu šansu.

Pogledaj još i:

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: JARAC (22. DECEMBAR–19. JANUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: STRELAC (22. NOV–21. DEC)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: ŠKORPIJA (23. OKTOBA –21. NOVEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RAK (21. JUN – 22. JUL)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: OVAN (21. MART–19. APRIL)

Share post