Cliche logo

Horoskop za Novembar 2023: Rak (21. jun – 22. jul)

Na početku novembra Rakovi bi trebalo više da se posvete sebi. Očekuj napredak na poslovnom planu oko 4. novembra i mnogo dobrih vibracija dok sezona Škorpije trese tvoju kreativnu zonu. Umorna od svakodnevne rutine? Ti si definitivno stvorena za bolje stvari. Napravi smeo potez pre kraja godine i možda ćeš se osloboditi te dosadne rutine. Poželi želju tokom mladog Meseca 13. novembra i preduzmi korake ka ostvarenju svogvelikog sna.

Stavi sebe na prvo mesto

Sezona Strelca počinje 22. novembra, ali možda ćeš želeti da za sada izbegneš praznično preterivanje. Zdravstveni problem koji si zanemarivala traži tvoju pažnju. Budi iskrena prema sebi u vezi sa tim šta ti je najpotrebnije. Želja da udovoljiš ljudima koje voliš ovaj put ne može biti prioritetnija od tvog sopstvenog blagostanja. Pun Mesec 27. novembra pada u tvojoj dvanaestoj kući i podstiče te da se suočiš sa svojim zdravljem. Da li je vreme da sebi dozvoliš da više uživaš u životu?

Ljubav za Rakove u vezi

Dok se sezona Škorpije intenzivira, tako raste i tvoja želja za bliskošću. Mlad Mesec u srodnom vodenom znaku, Škorpiji, je u tvojoj kući romantike, ističući tvoju potrebu da se duboko povežeš sa partnerom. Naravno, možda provodite puno vremena zajedno i imate sjajan seksualni život, ali da li deliš sa njim i svoje najdublje želje? Energija mladog Meseca te podstiče da kažeš ono što misliš. Zatim, sezona Strelca 22. novembra, kombinovana sa energijom punog Meseca u Blizancima 27. novembra, čini te društvenijom krajem novembra. Napravi neke planove sa prijateljima i voljenom osobom, i uživaj!

Ljubav za single Rakove 

U jeku smo sezone Škorpije, i emocije izlaze na površinu. Umesto da ih potiskuješ, odvoj trenutak da analiziraš svoj ljubavni život. Da li si zaista u redu sa time što si singl ili postoji dublja čežnja za emotivnom bliskošću koju ignorišeš? Planete te podstiču da ostaneš blizu kuće tokom mladog Meseca u Škorpiji 13. novembra. Ulepšaj svoj prostor i razmišljaj o vrsti partnerstva koje tražiš. Budi otvorena za upoznavanje novih ljudi ovog meseca, posebno oko punog Meseca u pričljivim Blizancima 27. novembra. Možda je neko zanimljiv baš tu, blitu tebe!

Mantra za novembar:  Radi ono što voliš. 

Pogledaj još i:

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: RIBE (19. FEBRUAR–20. MART)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VODOLIJA (20. JANUAR –18. FEBRUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: JARAC (22. DECEMBAR–19. JANUAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: STRELAC (22. NOV–21. DEC)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: ŠKORPIJA (23. OKTOBA –21. NOVEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: VAGA (23. SEPTEMBAR –22. OKTOBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: DEVICA (23. AVGUST –22. SEPTEMBAR)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BLIZANCI (21. MAJ –20. JUN)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: BIK (20. APRIL –20. MAJ)

HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: OVAN (21. MART–19. APRIL)

Share post