Cliche logo

Veliki godišnji horoskop 2024: Ribe

Dobro došla u 2024! Evo tvog detaljnog godišnjeg horoskopa koji će te voditi kroz narednih 12 meseci. Ove godine očekuju se tri pomračenja Meseca (24/25. mart, 17/18. septembar i 17. oktobar) i dva pomračenja Sunca (8. april i 2. oktobar) kojima se radujemo. Ali pazi, tu su i četiri retrogradna Merkura odmah iza ugla. Pa da počnemo!

Horoskop za Ribe za 2024: Glavne poruke:

Kosmos te ne štedi u 2024. godini, i pred tobom su izazovna ali nagrađujuća vremena.

Želiš da potvrdiš svoje sumnje o tome kuda ide ova godina? Ne traži dalje od ovih ključnih uvida:

  • Emotivno ulažeš više od 100% u svoje odnose i ne dobijaš uvek isto zauzvrat. U 2024. godini, vreme je da se tvoje potrebe čuju.
  • Kao osetljiva duša, nalaziš se na dobrom mestu da stvoriš siguran prostor za članove svoje porodice koji možda uvek nije bio dostupan tebi.
  • Prestani da odlažeš ulaganje vremena u svoje snove, projekte i životne veštine. Imaš kreativan duh, i moraš da ga pustiš da cveta.

Ljubav

Ti imaš emotivni izvor koji nikad ne presušuje. Kao vodeni znak, tvoje emocije su odmah ispod površine, spremne da budu oslobođene pri najmanjoj provokaciji. Ali ti nisi samo u skladu sa svojim emocijama. Takođe možeš lako da se uključiš u osećanja drugih.

Ove godine, možda ćeš osetiti snažnu želju za dubokom emotivnom vezom. To verovatno proizilazi iz toga koliko brzo možeš da preskočiš površinski nivo i odmah odeš do nečijih dubljih osećanja. Teško je ići polako kada si već šest koraka ispred. Međutim, budi oprezna. Lako je izgoreti kada prebrzo ulažeš. Budi oprezna u svojim romantičnim avanturama ove godine.

Ribe u vezi

Ako si već u vezi, pokušaj da održavaš ravnotežu između davanja i primanja emotivne bliskosti. Pošto si tako brza u ulasku u tu stranu veze, možda nećeš primetiti da tvoj partner ne ulaže isti napor kao ti. Pobrini se da zastupaš svoje emotivne potrebe i da ne ćutiš kako ne bi uznemirila svog partnera.

Porodica

Žudiš za razumevanjem, i znaš kako se osećaš u sigurnom, a kako u nesigurnom okruženju. Poslednje što osoba visoke senzitivnosti želi je da priča o svojoj sramoti i tajnama sa nekim ko je spreman da ih odbaci ili ignoriše. Ako je tvoje okruženje puno omalovažavanja i distanciranosti, onda je ovo znak da ti budeš osoba koju si uvek želela da imaš uz sebe.

Ovo je posebno značajno ako imaš mlade nećake, nećakinje ili decu koja te gledaju kao uzor. Proveri njihova osećanja i pohvali ih kada ti se sami obrate. Imaš intuiciju da pomogneš ljudima da obrade stvari o kojima možda još ne mogu da komuniciraju. Dakle, u 2024. godini je vreme da stvoriš siguran prostor koji si uvek želela.

Posao

Ako si imala velike nade da ćeš dobiti veću platu ili fensi novu titulu na poslu, ova godina bi te mogla razočarati. Radije, to je dobro vreme da se posvetiš svom kreativnom radu izvan posla.

Verovatno imaš puno ideja o veštinama ili zanatima koje si želela da isprobaš, ali nisi osećala da imaš vremena. Imati nešto izvan posla što te čini ispunjenom je vitalni deo uravnoteženog života. Poslednje što želiš je da uložiš svu svoju energiju u nešto tako nepredvidivo kao što je posao.

Dakle, razmisli o tim projektima o kojima si uvek sanjala. Imaš 12 meseci, i to je mnogo vremena da nešto čarobno oživiš – 2024. je sjajna godina da preusmeriš svoju energiju sa plaćenog posla na kreativni.

Finansije

Nisi znak zodijaka fokusiran na novac, što ti ide u prilog. Ne izgleda kao da će mnogo toga uzburkati tvoj finansijski brod ove godine. Dakle, nastavi sa dobrim radom na praćenju budžeta i štednji koliko god možeš.

Tvoj Horoskop za 2024. je stigao

U narednih 12 meseci, verovatno ćeš biti podstaknuta da preduzmeš akciju u svom životu umesto da dopustiš da ti život prođe pored tebe. Nauči veštine koje si uvek odlagala, budi rame za plakanje koje si uvek želela, i zahtevaj emotivni napor koji zaslužuješ u svojim odnosima.

PROČITAJ JOŠ:

Veliki godišnji horoskop 2024: Ovan

Veliki godišnji horoskop 2024: Bik

Veliki godišnji horoskop 2024: Blizanci

Veliki godišnji horoskop 2024: Rak

Veliki godišnji horoskop 2024: Lav

Veliki godišnji horoskop 2024: Devica

Veliki godišnji horoskop 2024: Vaga

Veliki godišnji horoskop 2024: Škorpija

Veliki godišnji horoskop 2024: Strelac

Veliki godišnji horoskop 2024: Jarac

Veliki godišnji horoskop 2024: Ribe

Veliki godišnji horoskop 2024: Vodolija

Share post