Cliche logo

Veliki godišnji horoskop 2024: Bik

Dobro došla u 2024! Evo tvog detaljnog godišnjeg horoskopa koji će te voditi kroz narednih 12 meseci. Ove godine očekuju se tri pomračenja Meseca (24/25. mart, 17/18. septembar i 17. oktobar) i dva pomračenja Sunca (8. april i 2. oktobar) kojima se radujemo. Ali pazi, tu su i četiri retrogradna Merkura odmah iza ugla. Pa da počnemo!

Horoskop za Bika za 2024. godinu: Glavne poruke

Nova godina, ista ti! Možeš otkriti da si ove godine opsednuta vremenom – kako brzo prolazi i ipak, kako ne može proći brže. Umesto da se opterećuješ nečim što ne možeš kontrolisati, usmeri se na nekoliko stvari koje možeš:

Udobnost sa ranjivošću će ojačati tvoje romantične veze. Vreme brzo prolazi, i ovo je dobra godina da uložiš napore u stvaranje što više uspomena sa svojom porodicom. Prirodno imaš vere u sebe, i to je veština koja će ti tokom godine biti od velike koristi.

Ljubav i romantika

Ako ulaziš u 2024. godinu sa ljubavnom vezom, ovo je godina da se potpuno otvoriš partneru. U prošlosti si verovatno izbegavala da se dotakneš nesavršenih, intimnih delova sebe. Nije da ne želiš vezu, ali uključivanje ranjivosti je talenat koji moraš savladati.

Ovo otvaranje sebe ka partneru ne mora da dođe odjednom. Polako otkrivaj skrivene delove sebe i vidi kako tvoj partner reaguje. Ako prihvati dobre i loše strane, znaš da si sigurna da nastaviš da pred njim budeš ranjiva.

Slobodni Bikovi

U međuvremenu, ako ulaziš u 2024. godinu slobodna kao ptica, možeš naići na nekoga ko vibrira na tvojoj frekvenciji. Imati mnogo zajedničkog je odlično za početak veze.

Gledajući unapred, ova godina obećava rast u emotivnim vezama. Ako uložiš trud u razvijanje novih i postojećih odnosa, trebalo bi da te prate u 2025. godinu i dalje.

Porodica

Kako stariš i odgovornosti se gomilaju, može biti sve teže naći vreme za svoju porodicu. Razmisli o tome da se u 2024. godini obavežeš na stvaranje što više uspomena s njima. Planiraj dnevne izlete, postavi video-pozive za vreme pauze za ručak ili organizuj mesečno veče društvenih igara. Tvoji voljeni neće biti ovde zauvek.

Pored ulaganja truda u porodično vreme, možda ćeš imati nekoliko članova porodice koji će se osloniti na tebe kao na svoju primarnu podršku. Prirodno si pouzdana, što te čini osobom na koju ljudi žele da se oslone kada imaju težak period. Naravno, budi svesna svojih emocionalnih potreba.

Posao i karijera

Profesionalno, 2024. godina je godina u kojoj napreduješ ka svojim ciljevima. Iako ovo možda nije godina kada ćeš ih ostvariti, svaki korak napred je korak bliže tom danu.

Nastavi da pokazuješ da si posvećena svom poslu, i do sredine godine možeš imati šansu da se upustiš u projekat koji se usklađuje sa tvojim ličnim strastima i veštinama. Tvoja odgovornost čini da te tvoji nadređeni uvek imaju na umu, i trebalo bi iskoristiti svaku priliku da to pokažeš.

Finansije

Što se tiče tvojih finansija, izgleda da će stvari biti stabilne u doglednoj budućnosti, a možeš imati nekoliko značajnih prilika za ulaganje. Međutim, baš kao što se plima okreće, ekonomija se može promeniti. Dakle, pobrini se da ovaj pozitivan pogled ne shvatiš kao znak da baciš budžet kroz prozor.

Tvoj horoskop za 2024. godinu je ovde

Nova godina je već ovde, i puno toga dolazi. Od rada na tvojoj ranjivosti do posvećenosti ciljevima koji se neće ostvariti u bliskoj budućnosti, imaš mnogo čemu da se raduješ!

PROČITAJ JOŠ:

Veliki godišnji horoskop 2024: Ovan

Veliki godišnji horoskop 2024: Blizanci

Veliki godišnji horoskop 2024: Rak

Veliki godišnji horoskop 2024: Lav

Veliki godišnji horoskop 2024: Devica

Veliki godišnji horoskop 2024: Vaga

Veliki godišnji horoskop 2024: Škorpija

Veliki godišnji horoskop 2024: Strelac

Veliki godišnji horoskop 2024: Jarac

Veliki godišnji horoskop 2024: Ribe

Veliki godišnji horoskop 2024: Vodolija

Share post