Cliche logo

Veliki godišnji horoskop 2024: Strelac

Dobro došla u 2024! Evo tvog detaljnog godišnjeg horoskopa koji će te voditi kroz narednih 12 meseci. Ove godine očekuju se tri pomračenja Meseca (24/25. mart, 17/18. septembar i 17. oktobar) i dva pomračenja Sunca (8. april i 2. oktobar) kojima se radujemo. Ali pazi, tu su i četiri retrogradna Merkura odmah iza ugla. Pa da počnemo!

Horoskop za Strelca za 2024. godinu: Glavne Poruke

Možda ćeš ove godine morati da usporiš sa svojom nezavisnošću. Od učenja kako da odvojiš neko vreme za sebe i posvetiš ga porodici, do pronalaženja partnera koji su okej sa tvojom potrebom za prostorom, ova godina će biti izazovna.

Spremna za avanturu? Evo tvojih najvažnijih trenutaka za novu godinu:

  • Komuniciranje sa partnerom o tvojoj potrebi za samoćom i prostorom treba da bude prioritet. Ti ili tvoj partner možete biti povređeni ako to postane problem kasnije.
  • Vreme je da ponovo upoznaš članove svoje porodice tako što ćeš provoditi vreme sa njima.
  • Možda je vreme da napustiš trenutni posao. U 2024. godini, istraži druge opcije koje te više uzbuđuju.

Ljubav

Tvoja ličnost je toliko zavodljiva da ti ne nedostaje obožavalaca. Međutim, ta tvoja nezavisnost može da uništi svaku tvoju vezu, naročito na početku. Ako se osećaš usamljeno, ali ne možeš da pronađeš sreću u , ove godine posveti više vremena druženju sa ljudima, jer ne postoji drugi način da nekoga upoznaš..

Budući da veze znače dugoročnu posvećenost, promenljivi Strelac može biti anksiozan oko ideje da se veže za nekoga. Ali, ne mora svaka veza da izgleda kao tipična toksično-zavisna veza iz ljubavnih filmova. Možeš imati svoju slobodu i svog partnera!

Ako si u ranim fazama veze, pokušaj da vežbaš uspostavljanje granica koje zadovoljavaju tvoje potrebe. Ako ti treba više prostora – spavaća sobe, svoj stan ili solo putovanja – jasno to reci na samom početku. Tvoj idealan partner moći će da se prilagodi tvojoj potrebi za punjenjem baterija.

Porodica

Za tebe, 2024. može biti godina ponovnog povezivanja sa porodicom. Kao Strelac, verovatno se ne čuješ sa porodicom često koliko bi želela. Kada si stalno u pokretu, vaši rasporedi se ne poklapaju uvek.

Imaš entuzijazma na pretek, i sjajna ideja je da ga usmeriš na rad sa svojom porodicom. U 2024, možeš se izazvati da svakog meseca planiraš nešto orijentisano ka porodici. To može biti neki zajednički hobi ili odlazak sa braćom i sestrama na planinarenje, izvođenje roditelja na ručak, i tako dalje. Vreme je da ponovo upoznaš svoje najdraže.

Posao i Karijera

Ako si se osećala malo klaustrofobično na poslu, postoji razlog za to. Možda je vreme da kreneš dalje ka većim i boljim stvarima… barem tako misli kosmos. Za Strelca, 2024. će verovatno biti godina puna istraživanja. Ako si na istom poslu ili imaš iste zadatke godinama sada, onda si zrela za promenu u poslovnom okruženju.

Kao Strelac, voliš potragu za znanjem, pa razmotri pronalaženje prilika koje ti omogućavaju da istražiš napredak specifičan za polje kojim se baviš. Možda bi to moglo da probudi strast za neki drugi posao u bliskoj budućnosti.

Finansije

Finansijski, 2024. podstiče izbalansiran pristup novvu. Uvek postoji potencijal za nove poduhvate, ali pazi se onih šema za brzo bogaćenje koje se igraju sa tvojim željama za nezavisnošću.

Umesto toga, izbegavaj impulsivnu kupovinu i potraži kurseve koji podučavaju finansijsku i investicionu pismenost. Što više znaš, bolje ćeš kontrolisati svoje finansije.

Tvoj Horoskop za 2024. je stigao

U 2024, možeš se radovati proširenju svojih talenata i razvoju pravih alata za održavanje porodičnih i romantičnih veza koje želiš. To može zahtevati puno rada, ali će se na kraju isplatiti.

PROČITAJ JOŠ:

Veliki godišnji horoskop 2024: Ovan

Veliki godišnji horoskop 2024: Bik

Veliki godišnji horoskop 2024: Blizanci

Veliki godišnji horoskop 2024: Rak

Veliki godišnji horoskop 2024: Lav

Veliki godišnji horoskop 2024: Devica

Veliki godišnji horoskop 2024: Vaga

Veliki godišnji horoskop 2024: Škorpija

Veliki godišnji horoskop 2024: Jarac

Veliki godišnji horoskop 2024: Ribe

Veliki godišnji horoskop 2024: Vodolija

Share post