Cliche logo

Pokloni za Dan zaljubljenih za dame

Ljubav je u vazduhu više nego ikad baš u februaru, kada je Dan zaljubljenih. Bez obzira da li si u dugoj vezi, zabavljaš se tek nekoliko meseci ili tražiš nešto posebno za svoju dragu prijateljicu – pronalaženje savršenog poklona za Dan zaljubljenih za nju može biti jako teško.

Da li da se držiš proverenog ‘’recepta’’ u vidu cveća i čokolade ili ipak da napraviš značajan iskorak?

Kako bismo ti pomogli da pronađeš najbolje poklone za Dan zaljubljenih za nju, istražili smo neke zanimljive opcije.

Ako nisi siguran odakle da počneš, razmisli o jedinstvenim poklonima koji odgovaraju njenim interesovanjima.

Mirišljave sveće

Slatko, mirišljavo i simbolično – mirišljave sveće zaista mogu da budu pun pogodak baš za Dan zaljubljenih!

Prožete notama raznog mirišljavog cveća ili vanile, dekorativne i mirišljave sveće će je sigurno ostaviti oduševljenom. Od zanimljive ružičaste ili crvene posude koja asocira na ljubav i nežnost pa sve do različitog dizajna koji može da bude baš u znaku ljubavi – ovaj izbor ispunjava sve kriterijume savršenog poklona za Dan zaljubljenih.

A ako ti se ovo ipak ne čini dovoljno ubedljivim ili već viđenim, neko slatko pakovanje obogaćeno zanimljivim dodacima, kozmetikom i plišanom igračkom, uz recimo ružičastu mašnu na vrhu – trebalo bi da ‘’upali’’.

Satenska jastučnica

Svaka žena zaslužuje miran san i besprekoran ten – a to može postići samo ako spava na svilenoj jastučnici, kažu stručnjaci za lepotu – a mi im verujemo.

Ovaj luksuzni i pomalo nesvakidašnji poklon će definitivno poboljšati njenu rutinu spavanja. Kvalitetna i lepo dizajnirana satenska jastučnica (koja obično dolazi u setu sa odgovarajućom maskom za spavanje i gumicom za kosu) učiniće da se tvoja draga svakog jutra budi kao kraljica – kakva ne sumnjamo da jeste.

Plišane papuče

Devojke i žene širom sveta su prosto poludele za plišanim papučama – naročito u zimskim danima kada žele da osete nešto mekano i toplo na svojim stopalima.

Učini da oseti tvoju ljubav i naklonost uz neke zanimljive plišane papuče, predodređene da postanu njen omiljeni par za izležavanje. Slatki dizajni na temu ljubavi (mini srca ili jedno veliko srce) će je sigurno oduševiti.

Njen omiljeni kozmetički set

Sve žene pričaju o neophodnosti nege kože i uvek se raduju dobrim i kvalitetnim kozmetičkim proizvodima. E sad, ukoliko još ne poznaješ svoju dragu dovoljno – pronalaženje prave kombinacije kozmetičkih proizvoda može biti veliki izazov za tebe. S druge strane, ukoliko ste u dugoj vezi ili je u pitanju tvoja draga ženska osoba koju dobro poznaješ – onda verovatno već dobro znaš koji je njen omiljeni brend.

Izaberi provereni kozmetički komplet koji nudi sve neophodne stvari koje će joj pomoći da postigne sjajnu i negovanu kožu. Verujemo da će se ona oduševiti – jer je ovo nešto što je i te kako korisno.

Pidžama

Ko je rekao da „slatko“ i „udobno“ moraju međusobno isključivati jedno drugo?

Devojke obožavaju dobre i mekane pidžame, tako da ovaj poklon uvek može da bude pun pogodak! Još ako su tu i motivi ljubavi, baš u znaku Dana zaljubljenih – utoliko će njeno oduševljenje biti veće.

Umesto klasične pidžame ili spavaćice, to može da bude i neki dobar bebi-dol. Naravno, podrazumeva se da znaš koja je njena veličina.

Bademantil

Nema ništa bolje nego zavući se u udoban ogrtač nakon tuširanja – ovo će ti sigurno reći svaka žena. Dostupan u toliko različitih boja i dezena, od ružičaste do leoparda, ovaj izbor poklona će brzo postati jedan od njenih bitnih dodataka nakon tuširanja.

Uvek možeš da se odlučiš i za neke varijante za po kući, kao što su plišani i mekani bademantili.

Share post