Cliche logo

6 drugačijih ideja za date, kada vam je dosta večere i filmova

Ako vam je dosadilo da izlazite na večere, gledate filmove ili idete u kafiće, razumemo vas – ima toliko toga što možete otkriti ako posvetite vreme istraživanju, ili ovom tekstu.

Beograd se razvija i sada nudi zaista jedinstvena iskustva, a čak i ako ne živite u metropolitanskoj oblasti, možete neke od tih ideja rekreirati kod kuće. Kada pokušavate da upoznate nekoga (i već ste išli na mnoge prve sastanke – nema sramote!), možda želite iskustvo koje deluje prirodno, kao što je pohađanje kursa zajedno ili isprobavanje nove aktivnosti. Oboje ćete izaći iz svoje zone komfora i nećete upasti u one razgovore koji vas ostavljaju zevajući nad pastom na lokalnom mestu za sastanke gledajući u svako svoj telefon.

Izdvojili smo za vas nekoliko opcija koja vam pružaju dovoljno prilika za razgovor o onome što se događa oko vas – tako da čak i ako date ne uspe, imaćete to iskustvo! Plus, bolje ćete upoznati osobu tako što ćete je staviti u situaciju na koju možda nije navikla, kao što su poseta muzeju ili odlazak na karaoke. Ispred vas je 5 zabavnih date ideja:

Posetite umetničku galeriju

Bilo da ste pravi ljubitelj umetnosti ili samo idete zbog društva, ovo je sjajno mirno mesto gde oboje možete proceniti međusobne interese i veštine komunikacije. Izaberite zabavnu, uzbudljivu galeriju ili foto izložbu koja nije previše nejasna ako ste zabrinuti da nećete imati dovoljno tema za razgovor.

Prošetajte muzejom

Slično tome, muzeji imaju nove ili rotirajuće izložbe – čak i ako ste već bili, možda postoji nešto novo za videti. Takođe imaju prostore za sedenje, jelo i razgovor, i potencijalno arhitekturu ili vrtove koji nude opcije za šetnju. Muzeji su dizajnirani da podstaknu razgovor, što je savršeno. U najmanju ruku, možete se smejati zbog toga što ne razumete značaj svega!

Pohađajte čas kuvanja

Odmah ćete znati da li veza ima šanse kada otkrijete ko je bolji u kuhinji. Pristupite tome s pravim stavom – samo se zabavite i budite spremni napraviti nered! I biće vam odlično.

Pravite pastu zajedno

Ugljeni hidrati i značajna osoba? Prijavite nas! Naravno, kupovina pakovanih rezanaca izgleda lakše, ali gledanje nekoga kako mesi testo je neizrečeni afrodizijak. (Eto, rekli smo.)

Idite u školu vina

Dobro ste pročitali: Ne samo degustacija vina, već škola vina. Ovo će vam pomoći da se osećate otmeno i kulturno dok učite kako pravilno degustirati piće, razlikovati vrste, otkriti šta vam se najviše sviđa i, naravno, piti ukusno vino. Uvek ima o čemu da se razgovara dok pijuckate!

Sastanite se na času miksologije

Naučite kako napraviti svoj omiljeni koktel ili dizajnirajte potpuno novo, prilagođeno piće zajedno – dok pohađate čas miksologije. Možda čak konačno naučite čemu služe svi oni dodaci koji su došli uz shaker na vašem šanku!

Share post