Cliche logo

ZARA HAIR kolekcija – šta nas očekuje?

Dugo očekivana ZARA HAIR kolekcija, čije je zaštitno lice Kaja Gerber, dolazi i u naše prodavnice, kao i u online shop 30.11. Evo šta znamo nas sve tu očekuje!

Zara, koja suvereno vlada modnom scenom zbog trendi garderobe i pristupačnih cena, već godina širi svoje carstvo izvan mode, uključujući Zara Home, parfeme i kozmetiku. Sada, Zara predstavlja novu liniju za kosu u saradnji sa frizerom Guidom Palauom. Iako smo isprva mislili da nas u ovoj kolekciji očekuju standardni aksesoari za kosu, ipak nije tako.

Kolekcija, očigledno inspirisana zlatom, uključuje svetlucavi gel, metalni sprej sa šljokicama, i sjajne metalne ukosnice i češljeve. Palau ističe da je kolekcija idealna za celu godinu, a naročito za prazničnu sezonu. U suštini, ovo je šminka za kosu koja u kombinaciji sa aksesoarom nudi nekoliko varijanti stajlinga koji će ti dobro doći u prazničnoj sezoni.

Zara Hair zlatna kolekcija bit će dostupna za kupovinu od sutra, isključivo kao set, a cena bi trebalo da bude oko 50 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Share post