Cliche logo

U SUSRET LETU- Ovo su trendovi zbog kojih će vaši nokti blistati

Nokti su postali važan deo modnog izgleda, a svake godine se pojavljuju novi trendovi koji privlače pažnju. Kada je u pitanju leto 2023, očekuju nas novi i uzbudljivi trendovi koji će sigurno privući pažnju. U ovom tekstu, istražićemo najpopularnije trendove za leto 2023.

Jelly nails

Prvi trend koji obećava da će biti popularan je “jelly nails” dizajn. Ovaj trend se zasniva na korišćenju providnih i poluprovidnih boja koje daju noktima efekat želea. Ovaj dizajn je vrlo razigran i privlačan, a možete ga učiniti još interesantnijim dodavanjem šljokica ili detalja poput cveća ili voća.

Gradient nails

Još jedan trend koji obećava da će biti veliki hit ovog leta su “gradient nails”. Ovaj trend se zasniva na prelasku boja sa svetlije na tamniju ili obrnuto. Kombinacija nekoliko boja daje noktima ombre efekat i stvara vrlo lep i suptilan dizajn. Ovaj trend možete personalizovati odabirom boja koje se uklapaju sa vašim stilom i raspoloženjem.

Neon nails

Treći trend koji će biti popularan ovog leta je “neon nails” dizajn. Neon boje su uvek u modi tokom leta, a ove godine se očekuje da će dominirati i na noktima. Odaberite neku od jarke neon boje za svoje nokte i uživajte u osvežavajućem i trendi izgledu.

Floral nails

Osim toga, očekuje se da će “floral nails” dizajn i dalje biti popularan ovog leta. Ovaj trend uključuje korišćenje cveća i drugih biljaka na noktima, što daje prirodan i ženstven izgled. Možete birati između detaljnih dizajna ili jednostavnih akcenata na jednom ili više noktiju.

Chrome nails

Poslednji trend o kome ćemo govoriti je “chrome nails” dizajn. Ovaj trend se zasniva na korišćenju metalik boja koje daju noktima sjaj i luksuzan izgled. Možete odabrati zlatnu, srebrnu, bakarnu ili neku drugu metalik boju, a ovaj dizajn možete učiniti još interesantnijim dodavanjem šljokica ili drugih detalja.

Kao što vidite, leto 2023 nam donosi različite trendove koji će zadovoljiti različite ukuse i stilove. Bez obzira na to koji trend odaberete, važno je da se osećate udobno i sigurno u svom izgledu. Uz malo kreativnosti i truda, vaši nokti će izgledati sjajno i prilagođeni vašem stilu. Ako niste sigurni koji trend bi vam najbolje odgovarao, možete se obratiti stručnjaku za negu noktiju koji će vam pomoći da odaberete pravu boju i dizajn.

Nije sve u lepoti, ima malo i u zdravlju…

Pored trendova u dizajnu noktiju, takođe se očekuju i noviteti u tehnologiji i proizvodima za negu noktiju. U leto 2023 očekuje se da će biti popularni proizvodi za brzo sušenje laka, kao i novi proizvodi za jačanje noktiju.

Kada je u pitanju održavanje zdravih noktiju tokom leta, važno je da koristite kvalitetne proizvode i da pazite na ishranu i hidrataciju. Takođe, preporučuje se da izbegavate često nanošenje laka i da ne zanemarujete pauze između manikira kako bi nokti mogli da se oporave.

Ukratko, leto 2023 donosi raznolike trendove u dizajnu noktiju, a svaki od njih obećava da će privući pažnju. Bez obzira na to da li preferirate nežne i suptilne boje ili jarke i šarene tonove, sigurno ćete pronaći trend koji vam najviše odgovara. Važno je da se prilikom izbora dizajna držite svog stila i ličnosti, kako biste se osećali udobno i samouvereno u svakoj prilici.

Share post