Cliche logo

SAVRŠENI NOKTI U PAR KORAKA: BIAB tehnika koja je postavila nove standarde

Ako ste ikada sanjali o savršenom manikiru koji traje i traje, onda je “BIAB Builder Gel” tehnika nešto što biste definitivno trebali istražiti. Ova inovativna tehnika za izradu noktiju postala je sve popularnija među zaljubljenicama u manikir, obećavajući izdržljive i prelepe nokte. U ovom članku, istražićemo sve što trebate znati o BIAB Builder Gel tehnici za nokte.

Šta je BIAB Builder Gel?

BIAB, skraćeno od “Builder In A Bottle,” je proizvod koji se koristi za izradu trajnih i prirodnih noktiju. Ova tehnika koristi gel koji se nanosi u nekoliko slojeva kako bi se postigao željeni izgled. Builder gel se koristi za stvaranje čvrstih i izdržljivih noktiju, a može se koristiti i za produžavanje prirodnih noktiju ili za izradu trajnih gel manikira, i jedan je od najvećih trendova za nokte u 2023.

Prednosti BIAB Builder Gel Tehnike

Postoji mnogo razloga zašto je BIAB Builder Gel tehnika postala tako popularna među zaljubljenicama u manikir. Evo nekoliko glavnih prednosti ove tehnike:

  • Trajnost: Jedna od glavnih prednosti BIAB Builder Gel tehnike je trajnost noktiju. Gel se stvrdnjava pod UV ili LED svetlom, čineći nokte izuzetno čvrstim i otpornim na lomljenje i pucanje.
  • Prirodan izgled: Builder gel se može koristiti za stvaranje prirodnih izgledajućih noktiju. Nokti će izgledati tanki i prirodni, što je odlično za one koji žele prirodan izgled.
  • Jednostavna aplikacija: BIAB Builder Gel se lako nanosi i oblikuje. Ova tehnika omogućava precizno oblikovanje i dizajn noktiju, što znači da možete postići savršen izgled.
  • Lakše održavanje: Nokti izrađeni ovom tehnikom zahtevaju minimalno održavanje. Jednostavno je dodati novi sloj gela kada nokti rastu ili se želite osvežiti.

Kako se radi BIAB Builder Gel Tehnika

Sada kada smo razgovarali o prednostima ove tehnike, evo osnovnih koraka kako se radi BIAB Builder Gel tehnika:

  • Priprema noktiju: Prvi korak je priprema prirodnih noktiju. To uključuje čišćenje i oblikovanje noktiju prema željenom obliku.
  • Nanošenje slojeva gela: Gel se nanosi u nekoliko slojeva. Prvi sloj je bazni gel koji se koristi kao osnovna baza. Zatim se nanose slojevi builder gela kako bi se postigla željena debljina i izgled noktiju.
  • Stvrdnjavanje gela: Svaki sloj gela se stvrdnjava pod UV ili LED svetlom. Ovo je važan korak koji čini nokte čvrstim i izdržljivim.
  • Oblikovanje i dizajn: Nakon što su slojevi gela stvrdnuli, nokti se oblikuju prema željenom obliku i dizajniraju prema vašim željama.
  • Završna obrada: Na kraju se nanosi sloj završnog gela kako bi se nokti zaštitili i dobili sjajni izgled.

BIAB Builder Gel tehnika je odličan način za postizanje savršenih noktiju koji će trajati i trajati. Ako želite nokte koji izgledaju prirodno i izdržljivo, ova tehnika bi mogla biti savršen izbor za vas. Sada kada znate osnove, možete istražiti ovu tehniku i pronaći profesionalca koji će vam pomoći da postignete savršen izgled noktiju.

Share post