Cliche logo

Top 5 filmova koje morate odgledati na Netflix-u

Složićete se da nema ničeg lepšeg od popodneva ili večeri provedenih uz dobar film ili seriju. Danas je na tržištu dostupno puno platformi preko kojih možete da gledate svoje omiljene filmove. Razlikuju se naravno po dostupnosti i ceni, ali Netflix je jedna od njih koja zaista ima veliki izbor filmova za sve uzraste. Zavalite se u fotelju i pogledajte naš spisak – Top 5 filmova koje morate odgledati na Netflixu ovog leta.

The Gray Man

The Gray Man

Film koji ima sjajnu glumačku ekipu. Govori o špijounskoj igri mačke i miša i pokušaju da se spasi mlada devojka od nemilosrdnog CIA operativca. Ukoliko ste za akciju i uzbudljivu avanturu, obavezno pogledajte ovaj film. Glumačku postavu čine Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick i Billy Bob Thornton

Top 5 filmova koje morate odgledati na Netflix-u

Don’t blame Karmal

Odlična meksička komedija. Radnja se vrti oko Sare i njene mlađe sestre koja je verena za Sarinog bivšeg momka. Saru prati loša karma, odnosno, maler i sve što poželi za sebe, ostavari se njenoj sestri. Glumačku postavu čine Gil Cerezo, Aislinn Derbez, Renata Notni, Giuseppe Gamba i Carmen Madrid.

Top 5 filmova koje morate odgledati na Netflix-u

Purple Heart

U ovom romantičnom filmu, dvoje ljudi su sticajem okolnosti i potrebe odlučili da se venčaju. Polako, počinju da se zaljubljuju i ostaje im samo da se zapita da li će poslušati svoja osećanja ili se ipak odlučiti na nešto drugo. Glavni glumci su Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs i Kat Cunning.

The Legacy of Bones

Deo Baztan Trilogije. Prvi film u ovom serijalu je The Invisible guardian a treći Offering to the Storm. Sjajni filmovi koji prate život detektivke Amaje u njenoj potrazi za serijskim ubicama u njenom rodnom gradu. Film pun baskijskih običaja i mitologije, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Glumačku postavu čine Marta Etura, Carlos Librado, Leonardo Sbaraglia i mnogi drugi.

The Skeleton Key

Radnja filma se odvija u New Orleansu. Mlada bolničarka odlazi da brine o bolensiku koji je imao šlog. U njegovoj vili nalazi ključ koji krije mnoge opasne tajne. U filmu glume Kate Hudson, Gena Rowlands, John Hurt i Peter Sarsgaard. Zanimljiv film u kom imamo priliku da vidimo Kate Hudson u još nekom žanru osim komedije.

Nadamo se da vam se dopada lista Top 5 filmova sa Netflix-a koje morate pogledati ovog leta. Smestite se udobno i uživajte u raznim avanturama.

Pogledaj i:

NAJBOLJE SERIJE 2023. GODINE

Share post