Cliche logo

Novo na Netflixu u novembru 2023

Novembar je jedan od onih dosadnih, kišnih meseci koji te prosto mami da se sklupčaš na fotelji i bindžuješ omiljenu seriju na Netflixu. A kako je Netflix platforma na kojoj većina korisnika više pretražuje sadržaj nego što ga gleda, rešili smo da ti olakšamo muku i podelimo sa tobom naslove za koje se predviđa da će biti apsolutni hitovi:

The Crown

Šesta i finalna sezona serije The Crown, donosi nam poslednje dane Lejdi Dajane i detalje njene tragične pogibije. Međutim, Netflix ne bi bio Netflix kada ne bi iskomplikovao sve, pa je tako sezonu podeli na dva dela. U novembru imaćemo prilike da gledamo prvi deo koji se dešava nakon zvaničnog razvoda Princa Čarlsa i Dajane.

The Killer

Dejvid Finčer, reditelj kultnih filmova Seven, Gone Girl, Zodiac i Social Network, izabrao je Netflix, a ne bioskopske sale za svoj najnoviji projekat. The Killer, ili Ubica, najavljen kao akcioni film, donosi Majkla Fasbendera u naslovnoj ulozi. Priča se vrti oko plaćenog ubice za kojim je raspisana međunarodna potraga.

Squid Game: The Challenge

Nakon ogromnog uspeha serije Squid Game, ova uvrnuta južnokorejska serija dobila je i svoju televizijsku verziju. Koncipirana kao rijaliti emisija u kojoj se takmičari nadmeću, jedno je sigurno – ovo nikako neće biti dosadno.

All the Light We Cannot See

Mini serija zasnovana na romanu o Drugom svetskom ratu koji je nagrađen Pulicerovom nagradom, obećeva dramu – glavna junakinja je slepa francuska tinejdžerka koja igrom slučaja sreće nemačkog vojnika u okupiranoj Francuskoj. Spremite maramice!

Sly

Dokumentarni film o čuvenom Silvesteru Staloneu, čoveku koji je ušao u legendu filmom Roki, ali i pričom o svojoj upornosti da isti film snimi, producira i režira. Stalone je inspiracija i živa legenda, tako da ovaj dokumentarac zaista ne treba propustiti.

Pogledaj i:

NAJBOLJE SERIJE 2023. GODINE

Share post