Cliche logo

Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih za muškarce

U potrazi si za savršenim poklonom za Dan zaljubljenih za svoju jaču polovinu?

Da bi se poklon za Dan zaljubljenih isticao u današnje vreme, mora da prevaziđe samo iskrenu čestitku i slatke plišane igračke ili slatkiše. Verujemo da i ti i on možda volite i te stvari, ali jednostavno rečeno – viđene su već toliko puta.

Tačno je da najbolji poklon za Dan zaljubljenih treba da bude nešto romantično i jedinstveno, naravno, ali to je sve relativan pojam. Dobar poklon zahteva dobro poznavanje i razumevanje šta tvoj partner zaista voli – bilo da su to neke svakodnevne stvari ili nešto izvan opsega uobičajenog.

U nastavku imamo izuzetnu listu, koja pokriva sve, od ‘’dečaka’’ koji vole pidžame do muževa koji vole dobar sat ili parfem.

I da, mi smo na strani praktičnih poklona koje će on sa zadovoljstvom koristiti.

Udobna pidžama zlata vredi

Muškarci vole pidžame, ali nekako uvek smetnu sa uma da ih sami sebi kupe. Zauzeti su svakodnevnim obavezama i kupovinom odeće za posao ili svaki dan, pa se nekako ne sete da kupe odeću za spavanje.

Dobra i udobna pidžama će ga definitivno raspametiti! Neka bude originalnog dizajna, ali naravno – od prirodnih materijala i mekana. Zaista, ovaj poklon je jako praktičan i upotrebljiv, a može da bude i te kako zanimljiv i originalan.

Luksuzan set za brijanje

Možda je klasika, a možda i nije. Ovo je definitivno jedan od onih poklona koji neće skupljati prašinu na polici. Sada na tržištu ima toliko različitih setova za brijanje, i to vrlo luksuznih, a ti uvek možeš da izabereš neki za koji znaš da će ga oduševiti.

Dobar parfem nikada ne izlazi iz mode

Ne znamo koji muškarac bi odoleo dobrom i prijatnom parfemu koji će mu definitivno trebati. A zašto da ne, i ti ćeš voleti kako će on mirisati svaki put kada bude sa tobom. Klikni na listu najboljih muških parfema i možda se inspirišeš.

Električna četkica za zube

Ove moderne četkice za zube su prosto zaludele sve širom sveta, a retko kada sami posegnemo da ih kupimo. Naročito muškarci. Ovo je vrlo vredan i koristan poklon, kojem će se sigurno obradovati. Sada na tržištu ima električnih četkica različitog dizajna i od različitih proizvođača, pa je na tebi samo da izabereš.

Personalizovane bokserice

Danas na tržištu ima toliko stvari koje možeš da učiniš personalizovanim – od šolja do majica. E pa, mogu i bokserice. Videli smo ovo i prosto se oduševili! Uvek možeš da odabereš neku tvoju slatku fotografiju ili vašu zajedničku i učiniš njegov donji veš personalizovanim, neodoljivim i krajnje zanimljivim! Ne znamo da li kod nas neko ovo radi baš na boksericama, ali dostupno je na Amazonu.

Sat koji će obožavati

Da li tvoj dragi već neko vreme priča o satu koji bi želeo da poseduje? Obrati pažnju na njegove želje i ako si u mogućnosti – možeš da mu ih ispuniš.

Dobar sat zaista nikada ne izlazi iz mode, a verujemo da će ga on rado nositi. Muškarci vole dobre satove i oni su zaista nezaobilazan aksesoar.

Imaš li još neki dobar predlog?

Share post