Cliche logo

Kako izbeći modni fejl

Ovo je trebalo da bude tekst o tome kako se obući za dodelu nagrada, međutim, silom prilika, tekst je poprimio nešto drugačiji smer. Članice naše redakcije uputile su se ka dodeli nagrada Wannabe Magazina, vrlo svečanom događaju održanom protekle nedelje u Pozorištu na Terazijama. Naoružane fantastičnim modelima brenda Avec Amour, odlučile su se za sledeće – Kristina će obući savršeno dugu, sivu, elegantnu haljinu, dok će Teona eksperimentisati sa izuzetno smelim look-om – muškom belom košuljom, sakoom i čizmama preko kolena.

Katastrofa na vidiku

Kao i sve moderne devojke, tako i naše drage članice jure svakodnevno kako bi postigle sve obaveze, i tako se desilo da je Teona zaboravila sako, a ići na svečanu dodelu nagrada samo u košulji, baš i ne ide. Srećom, u kolima su se našle pantalone od odela, pa je Teona nakon što je preživela napad panike krenula u akciju! I evo par saveta koji su proizašli iz ove situacije a koje ti možeš primeniti ako budeš blizu modnog fejla – da li je to zaboravljen odevni predmet, kao u ovoj situaciji, šminka koja je pošla po zlu, mašenje dress koda i slični fejlovi koji ti se mogu desiti.

Ne paniči

Panika je tvoj najveći neprijatelj. Saberi se i vidi šta možeš da uradiš kako bi popravila situaciju. Diši duboko i opusti se.

Eksperimentiši

Nema boljeg trenutka za eksperimentisanje od trenutka da si sabijena uza zid. Razmisli o spoju nespojivog. Teona je ovde uspela da iskombinuje pantalone od odela i čizme iznad kolena, što joj inače ne bi palo na pamet da situacija nije bila takva.

Smej se

Zaboravi na nervozu! Ovakve situacije se dešavaju, biće ti lakše da ih prebrodiš ako imaš osmeh na licu. Negativan stav i raspoloženje samo će doprineti da se osećaš loše, a to ti nikako ne treba. Moda je velikim delom i pozitivan stav.

Odiši samopouzdanjem

Iako je nekad teško – udahni duboko i uđi u prostoriju kao da si na vrhu sveta. Glava gore, prava leđa, lagani hod, osmeh na usnama – nema lepše žene od žene koja je ima samopouzdanja. I ne zaboravi – nezgode se dešavaju i najvećim zvezdama sveta, pa ih to ne može zaustaviti, zašto bi ti bila drugačija?

Share post