Cliche logo

Avec Amour: Elegancija koja odiše ženstvenošću

U svetu mode, gde se svakodnevno rađaju novi trendovi i brendovi, izdvajanje i stvaranje prepoznatljivog stila može biti izazovno. Međutim, brend “Avec Amour” (@avecamour.official) se brzo proširio kao centar modnog stvaralaštva i uspeo je da privuče pažnju širom regiona. 

“Avec Amour” je modni brend koji svoje korene vuče iz Beograda. Brend se ne ističe samo po svojim modnim kreacijama, već i po dubokom osećaju duše i strasti koja stoji iza svakog dizajna, dizajnerke Tijane Matejić. Tijana je odlučila da svoju strast prema modi prenese u svaki komad odeće koji stvara. Verujući da je moda oblik umetnosti koji se koristi za izražavanje sebe, Avec Amour se zalaže za eleganciju, ženstvenost, sofisticiranost i kvalitet.

Kreativnost i estetika

Ono što odmah upada u oči kod ovog brenda je njegova sposobnost da kombinuje kreativnost i estetiku u svojim kreacijama. Svaka kolekcija odiše sofisticiranim dizajnom, pažljivo biranim materijalima i posebnom pažnjom prema detaljima i postavlja visoke standarde kada je u pitanju kvalitet i estetika.

Ručna izrada

“Avec Amour” veruje u vrednost ručne izrade i zato, veći deo njihove odeće se pažljivo izrađuje, često ručno, kako bi se postigao izuzetan kvalitet i trajnost. Ovaj pristup garantuje da svaki komad odeće ima svoju jedinstvenu priču. Kao što i samo ime brenda nalaže, svaki komad odeće je napravljen i treba se nositi upravo s ljubavlju.

Od devojčice do žene

“Avec Amour” brzo je privukao pažnju zaljubljenika u modu, kako za žene i devojke tako i za devojčice. Pariški stil, Tijana je dovela na ulice Beograda 2021. godine, a u njenim kreacijama mogu da uživaju i devojčice. 

“Avec Amour” nije samo brend odeće – to je izraz strasti prema modi, ljubavi i kreativnom izražavanju – rekla je Tijana. Unikatna ponuda i posvećenost kvalitetu i estetici izdvajaju Tijanine dizajne među vodećim igračima na našoj modnoj sceni. 

Share post