Cliche logo

Domaći brend koji obožavamo sada ima novi naziv: Predstavljamo vam BatakovicBelgrade

Naša modna scena može da se pohvali pozamašnim brojem domaćih dizajnera, koji stoje iza uspešnih brendova i savršeno pariraju svetski poznatim brendovima. Jedna od njih je i naša manekenka Iva Bataković, koja je svoje višegodišnje iskustvo u svetu mode pretočila u kreiranje sopstvenog brenda – Aasha, odnosno sada „BatakovicBelgrade“.

„Nakon svih uspeha koje je „Aasha“ postigla mislim da je vreme da imenom i prezimenom stanem iza svog brenda. Takođe novim nazivom brenda bih želela da se zahvalim svojoj porodici bez koje ne bih bila ovde gde jesam“, kazala je Iva na Instagram profilu objašnjavajući tako kako i zašto je došlo do rebrendiranja.

„Zašto Beograd?  Beograd je grad koji ima dušu i time bih želela da dam omaž mestu gde su mi se desili najlepši momenti mog života. I zato hajde da zajedno uživamo i nosimo ovaj brend“, dodala je.

A mi smo sigurni da će se i “batakovicbelgrade” sjajni komadi nositi podjedanko kao i “Aasha”.

Moćno i savremeno, ključne su reči kada je u pitanju opisivanje onoga što Iva kreira. To je odeća koju možete nositi i u kancelariju i na večeru, a upravo je to ono što olakšava život svakoj savremenoj, poslovnoj ženi.

Savršeno skrojena odela, blejzeri, pantalone i kaputi, s fokusom na detaljima postaće osnova vaše garderobe u svim prilikama i svim sezonama, te su samim tim više nego vredni investicije.

I da, sa nestrpljenjem čekamo još novih komada!

Share post