Cliche logo

Beauty House: Sve na jednom mestu

Znaš onaj osećaj panike kada imaš neku svečanost, poput svadbe, mature, diplomiranja na fakultetu, važnog sastanka, a frizer ti je na Banovom brdu, manikir u centru, šminker na Novom Beogradu, nije bilo mesta za pedikir, pa moraš sama da lakiraš notke. Trčiš s jednom kraja grada na drugi, onda na Gazeli sve stane, a vreme leti i ti si na ivici suza jer ako propustiš termin kod frizera, ići ćeš na proslavu s gnezdom na glavi? E pa, konačno, neko se pobrinuo da ti se ova noćna mora nikada više ne desi.

Inovativni pristup stilizovanju

Dve dame koje znaju šta znači stil i lepota, Jelena Roksandić, profesionalni make-up artist i Ana Bratić, vlasnica Designer Club Concept Store-a, protekle nedelje otvorile su inovativni all-in-one salon za lepotu – Beauty House. Ovaj salon koncipiran je po principu sve u jednom – šišanje, farbanje, stilizovanje kose, manikir, pedikir, šminkanje, apsolutno sve možeš obaviti u ovom salonu. Dakle, konačno se i u Beogradu otvorio salon koji može da zadovolji sve potrebe jedne moderne devojke. Za sve usluge zaduženi su vrhunski profesionalci u čijim rukama ćeš se osećati sigurno ne samo kada su specijalne prilike u pitanju, već i za svakodnevni look.

Udobnost i kvalitet

Ekipa našeg magazina prisustvovala je otvaranju salona Beauty House i možemo reći da smo naročito oduševljene enterijerom, a uverile smo se i da su kozmetika i preparati vrhunskog kvaliteta i svetski poznatih brendova, što će zadovoljiti i najzahtevnije od vas.

Salon se nalazi sakriven od očiju javnosti, u ulici Aleksinačkih Rudara 39/D jer ko od nas još voli da bude u izlogu sa folijama na glavi i bez šminke, dakle, apsolutna privatnost je zagarantovana. Čekamo prvu priliku da isprobamo sve usluge ovog jedinstvenog all-in-one salona, a do tada, delimo sa vama fenomenalne fotke sa otvaranja.

Share post