Cliche logo

Posetili smo Designer Club i pronašli savršene jesenje kombinacije

Iako su temperature i dalje letnje, jesen je uveliko tu, a naša mala redakcija krenula je u potragu za savršenim jesenjim kombinacijama. Želeli smo da nađemo stajling koji je drugačiji i jedinstven, a koji će biti idealan za večernji izlazak.

Zbog toga smo posetili Designer Club, koncept radnju posvećenu isključivo domaćim dizajnerima. Ovde možeš naći ekskluzivne komade naših poznatih dizajnera, a zahvaljujući veštoj ruci vlasnice, Ane Bratić, prostor je kao stvoren za popodnevni shopping sa drugaricama. 

U Designer Clubu možeš kupiti brendove Amber Vish, Maison Muse, Nina, The Alice’s Atelier, Jalize, Atelier Mirrari, L’amour i mnogih drugih, a evo naših pet favorita koje jedva čekamo da prošetamo gradom.

Oversize sako i haljina

L’amour brend donosi nam izuzetno ženstvenu i elegantnu kratku haljinu, sa kojom u kombinaciji dolazi oversize sako, jedan od najvećih jesenjih trendova.

Cropped suit

Sa crnom bojom nema greške, a kako odela i dalje dominiraju modnim pistama, Atelier Mirrari donosi nam svoju verziju elegantnog crnog odela, ovoga puta kropovanog na struku.

Disko diva

Nikolina Vasiljević otvara disko sezonu ovim fantastičnim kompletom koji garantuje da će sve oči biti na tebi ukoliko ga poneseš.

Duga crna haljina

Da nema ništa bez klasične crne haljine dokazuje ovaj model brenda The Alice’s Atelier, čijoj savršenoj silueti teško ko može odoleti.

Fatalna crvena haljina

Ako se osećaš fatalno, ne traži dalje – ova crvena haljina brenda Dharma Beachwear učiniće da se svi okreću za tobom.

Osim ovih modela, u ovoj koncept radnji na adresi Gospodar Jovanova 81 očekuje vas još mnogo toga, a na zvaničnoj Instagram stranici @designerclub.official možete videti i druge aktuelne jesenje modele domaćih dizajnera.

Share post