Cliche logo

Ako još uvek niste odgledali ove HBO serije, sada je pravo vreme za to

HBO Max je postepeno stvorio gomilu TV serija koje su vredne naše pažnje.Pogledajte spisak najboljih serija koje će vas sigurno držati prikovane uz ekran.

The Wire

Serija je obuhvatila kompleksnost narko scene u Baltimoru i rata protiv droge na način na koji druge serije nikada nisu mogle. Ovo nije samo najbolja HBO-ova serija, to je jedan od najboljih serija koji je ikada emitovana.

Sopranovi

Nikada ni jedna serija nije izazvala toliko kontroverzi kao ova kad se pojavila. Ali daleko iza svog šokantno ambivalentnog kraja, mafijaška serija je postavila ton modernoj, uzvišenoj televiziji. Sopranovi su odgovorni za prestiž TV kakvu poznajemo, i na kraju, nijedna druga emisija na ovoj listi ne bi bila ono što jeste bez njenog vođstva.

Igra prestola

 Ako su Sopranovi definisali žanr vrhunske televizije, onda morate GoT-u pripisati zasluge za njegovo ponovno izmišljanje. Serija ima pratioce kao ni jedna druga u skorije vreme, kao i neke od najintenzivnijih scena koje smo videli na našim ekranima.

Seks i grad

Revolucionarno za svoje vreme. Sa pojavom ponovnog pokretanja, stvari se malo zaprljaju. Avanture Keri, Samante, Mirande i Šarlot definisale su generaciju i postavile ideju da bi emisija o ženama mogla biti samo rizična kao i bilo šta drugo na televiziji.

Six Feet Under

Six Feet Under, mračni, komični pogled na smrt kroz prizmu pogrebnog preduzeća, samo je postajao sve bolji kako su godine prolazile. Pisanje je pametno, gluma zvezdana, a meditacija o tugovanju je potpuno katarzična.

Oštri predmeti

Psihološki triler Ejmi Adams Oštri predmeti, zasnovan na istoimenoj knjizi, dominirao je letnjim TV razgovorom pre nekoliko godina. Glumeći reporterku sa problemom sa pićem, Adams se vraća u svoj rodni grad da istraži ubistvo da bi se ponovo našla pod đonom svoje majke koja živi u Misuriju.

Euphoria

Kako su epizode odmicale odmicale, Zendajina sporedna glumačka ekipa je podigla ulog. Špijunka u zavisnosti, pristup drogama, društveni pritisci i odrastanje trenutno je jedna od najvizuelno najstimulativnijih televizija koja će vas naterati da se zamislite.

Prava krv

Mračni horor smešten u Luizijanu, zasnovan na seksi vampirima oštrih govora sa oštrijim zubima?Ovo je vrhunska kablovska drama i neka od najboljih serija na svetu, a Ana Pakuin apsolutno blista.

Band of Brothers

Ukratko: to je mini serija koju je razvio Tom Henks i režirao Stiven Spilberg. To je sve što treba da znate, zar ne?

Duža verzija je da ratni ep prati Easi Compani dok ulaze u Drugi svetski rat, a serija od 10 epizoda nastavlja da opstaje kao jedna od najboljih borbenih adaptacija ikada.

Velike male laži

Zasnovana na istoimenom romanu, serija je pratila radnju knjige tokom prve sezone do pobedničkih efekata. Ali obnavljanje se pokazalo prokletim za emisiju. Da se ​​ta druga sezona nije dogodila, Velike male laži bi bile ravno u Top 10.

Share post