Cliche logo

Zbogom Metju Peri: Čendlerovi najbolji momenti

Suprug Moniki (Kortni Koks), najbolji prijatelj Džoiju (Met LeBlank), kralj doskočica i otac jednog pileta i patkice, Čendler Bing (Metju Peri) zauvek živi u našim srcima kao jedan od naših omiljenih prijatelja.

Glumac Metju Peri, legendarni Čendler, tragično je preminuo u 54. godini ovog vikenda. Njegova karijera u komediji bila je dugotrajna, protezala se još od njegovih tinejdžerskih godina pa sve do njegove prerane smrti. U znak sećanja na velikog glumca, odlučili smo da vam predstavimo naše omiljene Čendlerove momente iz kultne serije Prijatelji.

Čendler zaglavljen u bankomatu

U jednom od najsmešnijih trenutaka prve sezone, Čendler se zaglavio se u bankomatu tokom nestanka struje i pokušaja da priđe Džil Gudker. Scena je iz epizode “The One With the Blackout”:

Čendler u donjem vešu

Džulija Roberts gostovala je u ovoj legendarnoj epizodi druge sezone kao Suzi “Donji veš” Mos, koja je našla idealan način da se osveti Čendleru za poniženja iz osnovne škole tako što ga je ubedila da se presvuče u gaćice u toaletu restorana, a zatim mu ukrala odeću i ostavila ga na cedilu. Scena je iz epizode “The One After the Superbowl: Part 2”:

Čendler u kutiji

Četvrta sezona u donosi epizodu za Dana zahvalnosti koju Čendler provodi u drvenoj kutiji, pokušavajući da pridobije oproštaj od Džoija, nakon što je poljubio Džoijevu devojku. Scena je iz epizode “The One With Chandler in a Box”:

Fibi zavodi Čendlera

Legendarna scena iz epizode “The One Where Everybody Finds Out” u kojoj Fibi senzualno zavodi Čendlera, živi u glavi svih fanova Prijatelja. Bez mnogo komentara, najneprijatnija ljubavna scena svih vremena:

Čendlerova poslednja šala

U poslednjoj epizodi, “The Last One”, pre nego što su Monika i Čendler napustili svoj voljeni stan i preselili se u predgrađe, svi šest prijatelja suzeći su ostavili svoje ključeve na kuhinjskom šanku, Čendler izgovara svoju poslednju šalu

Share post