Cliche logo

Zašto su fileri Kajli Džener napravili pometnju?

Tresla se gora, Kajli Džener preterala sa filerima. Stani svete, da li je to Kardašijanova opet u centru pažnje?

Da li si videla nove Kajline fotografije sa Nedelje mode u Parizu? Iako je izgledala pomalo otečeno u licu, ipak nije to ovde glavni problem. Obožavaoci popularnih sestara Kardašijan tvrde da je izgledalo kao da Kajli Džener ne može da se osmehne zbog previše filera za usne. Kao i da sve to čini da izgleda starije nego što zapravo jeste.

Kajli i fileri? Ma nemoguće 🙂 Pa hajde da vidimo šta je to ovog puta uradila.

Ko je to bio u centru pažnje na protekloj nedelji mode u Parizu?

Kajli je nedavno podelila nove fotografije sa Pariske nedelje mode na svom Instagram profilu. Naime, objavila je seriju fotografija i kratak video koji prikazuje njenu glamuroznu šminku, iza čijeg brenda stoji upravo njena malenkost – Kylie Cosmetics. Ispod je napisala kratko i jasno: „Ona je samo glam devojka“.

Zvezda iz dinastije Kardašijan se pohvalila proizvodima svoje kozmetičke linije u Parizu, pozirajući na sve moguće načine. Nagnula je glavu unazad, uhvativši svetlost da pokaže svoje sjajne, crvene i napućene usne. Zatim je pokazala svoj profil kako bi pružila pogled na svoj besprekoran ten i suptilno rumenilo na obrazima.

Na snimku, popularna zvezda TV rijalitija je držala sočivo kamere blizu svog lica i nasmejala se u kameru – ali fanovi su primetili da je izgledalo kao da nije u stanju da to učini. Ili, kako neki sumnjaju, možda jednostavno nije želela da se nasmeje svojim fanovima.

Čitajući komentare ispod njene objave, primetili smo da se neka od obožavateljki pita: „Zašto se ona nikada ne može ili ne želi osmehnuti?“ A onda se neka druga devojka nadovezala: ‘’Teško joj je da pomera usne zbog preteranog punjenja supstancama“. I tako se povela žešća rasprava u komentarima.

Možemo da primetimo da nisu baš sve reakcije bile negativne, jer su mnogi komentarisali kako je Kajli tako lepa i zapanjujuća.

Kajli baš voli filere – pa tako voli i da pretera

Ovo nije prvi put da Kajli šokira javnost svojim izgledom koji uključuje previše filera za usne. Prošle godine, kritičari su se ‘’užasnuli’’ kada su videli Kajline usne dok je zvezda TV rijalitija prisustvovala dodeli nagrada Wall Street Journal Innovators Avards 1. novembra u Njujorku. Na snimku koji je podeljen na popularnom internet forumu Kardašijanovih, Kajli je govorila o tome kako ju je njena ćerka, petogodišnja Stormi, promenila.

Međutim, kritičari su ostali “zabezeknuti” njenim usnama. Neko je tada napisao: „Njene iskošene usne“. Tada su fanovi primetili da je na jednoj strani usana više opuštenosti, pa su se pitali da li je to problem sa nervima. Poznato je da plastična hirurgija može da izazove brojne komplikacije.

Bilo kako bilo, možemo samo da se pitamo: Kakav primer ona daje ranjivoj mlađoj generaciji?! Da li akcenat treba da bude isključivo na izgledu? Da li su danas estetske korekcije obavezne kako bismo privukli pažnju?

Mislimo o tome…

Share post