Cliche logo

XN Shoes: najbolje cipele za svečane prilike

U poslednje vreme, apsolutno omiljena aktivnost naše redakcije je potraga za savršenim cipelama, a kako smo sve jako zahtevne, ta potraga zaista nije laka. Poslednjih godina patike apsolutno dominiraju, pa je naći dobre elegantne cipele zaista teško, a izbor je prilično sužen. Zato smo se mi u potrazi okrenuli domaćim brendovima i posetili Belgrade Designers District u Tržnom centru Galerija i tamo našli brend iz snova – XN Shoes.

Ove cipele su izrađene ručno od najfinijih materijala. Jedinstvene su i elegantne, a dizajn ide u korak sa svetskim trendovima. Fokus ovog brenda je stavljen na udobnost, tako da su idealne za svečane prilike koje traju satima, poput izlazaka ili venčanja. Mi smo izabrale naše favorite za svaku priliku, a možeš videti kompletnu ponudu i cene na njihovom prodajnom sajtu.

Poslovna večera

Za poslovnu večeru elegancija i neutralnost je neophodna, pa ti predlažemo ove vanvremenske crne, lakovane salonke. 

Izlazak sa drugaricama

Za razliku od poslovne večere gde tvoj stil mora biti sveden, za izlazak sa drugaricama možeš da se potpuno opustiš i poneseš otvorene cipele na špic uz neki izazovni outfit.

Večera sa dečkom

Za večeru sa dečkom osim elegancije i stila, želiš i zavodljivost, a ove sandale prosto odišu seksipilom.

Svadba

Jednostavne a elegantne metalik sandale sa tankim kaiševima idealne su za venčanje – dovoljno su jedinstvene da budeš primećena, a da ipak ne zaseniš mladu.

Porodično slavlje

Naravno, nismo zaboravili na porodična slavlja, poput krštenja, slava, rođendana. Jednostavne bele salonke ići će i uz haljinu ali i uz jednostavan look poput farmerica i bele košulje.

Share post