Cliche logo

5 najpopularnijih vrsta Toscano cigareta

Toscano cigare vuku poreklo iz davne 1815.godine, kada su počele da se proizvode u Firenci. Od 2006 godine, preuzimaju ih Maccaferri grupa i počinje njihovo međunarodno putovanje. One su pravi pokazatelj italijanskog šarma i kulture i omiljene su među ljubiteljima pravih cigareta. Najpopularnija cigara iz ove italijanske avanture je Toscanello. Pravi se od Kentaki duvana ii ma specifičan ukus i miris. Kako je vreme prolazilo, pojavilo se dosta vrsti ovih cigara. Pa, hajde da zajedno pogledamo koje su to najpopularnije vrste Toscano cigareta.

Vrste Toscano cigareta

Toscanello Rosso Caffe

Ona je pravi spoj cigarete i kafe. Poseduje jak i aromatičan miris kafe a sve to kombinovano sa aromom Kentaki duvana. Ovu cigaretu obožavaju svi koji vole pravi hedonizam i uživanje u jutarnjoj šoljici kafe.

Toscanello Bianco Grappa

Zamislite mešavinu kvalitetnog duvana i italijanskog omiljenog alkoholnog pica – Grappe. Ukusi se magično kombinuju i ostavljaju u vazduhu prijatan i aromatičan miris. Zamislite da konzumirate cigarete a ne ostavljate za sobom teški dim duvana. Odlično se slaže sa različitim vrstama likera. Pa, ukoliko želite da se opustite, ovo je prava vrsta cigareta za vas.

Vrste Toscano cigareta

Toscanello Castano Nocciola Raffinato

Zamislite kombinaciju duvanskog dima i pečenih lešnika – Primamljivo, zar ne? Ova vrsta Toscano cigareta uživa veliku popularnost svuda u svetu. Idealna je za hladna jesenja i zimska jutra u večeri. Ova kombinacija će vam dati odgovarajuću dozu topline i relaksacije.

Tosscanello Giallo Vaniglia

Ovo je kratka cigara, srednje jaka sa egzotičnom aromom vanile. Popularnost duguje savršenom spoju vanile i cigara koja poziva na odmor. Zamislite sebe na obali mora kako pijete vino i uživate u jedinstvenom ukusu Tosscanello Giallo Vaniglia cigarete.

Vrste Toscano cigareta

Toscanello Nero Fondente

Savršen spoj crne čokolade i Kentaki duvana. One su najčešći izbor povremenih pušača. Probajte da zapalite ovu cigaru nakon čokoladne torte i videćete na koji način pojačava ukujs prethodnog obroka. Prava simfonija ukusa i mirisa.

Odaberite bilo koju vrstu Toscano cigareta i uživajte u savršenom spoju duvanskog dima i aroma italijanske kulture i načina života. Prepustite se hedonizmu i uživajte u svakom slobodnom momentu.

Sve ove ukuse kao i mnoge druge možete pronaći i u Toscanello kafiću u Nevesinjskoj.

Share post