Cliche logo

Trudnički look Vanese Hadžins – Da li bi ovo svaka trudnica mogla da iznese?

Vanesa Hadžins je trudna i ne libi se da to javno i pokaže.

Kraljica Coachella festivala, Vanesa Hadžins, morala je da napusti prestižni muzički događaj ove godine – ali iz opravdanog razloga – trudna je. Umesto modne ekstravagantne pojave, podelila je mnogo ublaženiji OOTD tokom proteklog vikenda – pružajući nam uvid u svoj selfi u ogledalu koji pokazuje njen rastući stomak u pripijenom kombinezonu!

Hadžinsova je objavila Instagram carousel na kojem je prikazana u bež pripijenom kombinezonu. Uparila je ovaj jednodelni komad neutralne boje sa kačketom šarenog cvetnog printa i glomaznim slušalicama – kao i dugim, šiljatim crvenim noktima i zlatnim i dijamantskim prstenovima.

Na ovim fotografijama je imala minimalnu šminku, iako je imala bujne trepavice i hladan, ružičasti ruž za usne.

„Proleće je došlo“, napisala je ona u naslovu carousel-a.

Dok se neke buduće mame muče sa tim da ukombinuju modne trendove i udobnost koju zahteva drugo stanje, Vanesa Hadžins nema strah da prikaže svoje telo u pripijenoj odeći koja otkriva sve njene obline.

U objavi na Instagramu 9. aprila, ona je podelila svoj look za noćni izlazak koji je uključivao još jedan pripijeni komad – tako što je spojila usku braon haljinu koja naglašava njene obline i zlatnu narukvicu, kao i ”neurednu” kosu.

Podsećamo, Hadžinsova je ponosno objavila da je trudna na dodeli Oskara 2024. kada je stigla na crveni tepih u dugoj crnoj, prozirnoj haljini.

Vanesa Hadžins se udala za svog muža, bejzbol igrača Kola Takera, 2023. godine – samo nekoliko meseci pre nego što je podelila vest o svojoj trudnoći.

I Vanesa nije jedina koja je trudna ovih dana. Ko-zvezda iz njenog čuvenog Srednjoškolskog mjuzikla, Ešli Tisdejl, takođe je u drugom stanju. Tisdejl, koja ima 38 godina, već ima trogodišnju ćerku po imenu Jupiter Iris, koju je dobila sa suprugom, muzičkim producentom Kristoferom Frenčom.

Vanesa Hadžins je planetarnu popularnost stekla ulogama Gabrijele Montez u projektu – franšizi ”High School Musical” na Diznijevom kanalu i Kori u ”The Suite Life of Zack & Cody”. Pored Diznija, takođe je poznata po ulogama Noel u tinejdžerskom dramskom filmu ”Thirteen” iz 2003. godine i Tin-Tin u naučno-fantastičnom akciono-avanturističkom filmu ”Thunderbirds” iz 2004. godine.

Share post