Cliche logo

Tri koraka uz pomoć kojih ćete uvek izabrati savršenu veličinu brusa

Verovali ili ne, većina žena nosi pogrešnu veličinu brusa. Ovo može da ima negativan uticaj na zdravlje a i na izgled. Prema tome, jako je važno da naučimo kako da izaberemo pravu veličinu brusa.

Ostanite sa nama kako bi smo vam pokazali tri koraka uz pomoć kojih ćete uvek izabrati savršenu veličinu brusa. Uz ove jednostavne savete, kupovina brusa nikada nije bila jednostavnija.

Tri koraka uz pomoć kojih ćete uvek izabrati savršenu veličinu brusa

Treba da napomenemo da bi trebalo da probate svaku korpu kako bi ste odredili koja veličina od koje koripe odgovara baš vama.

Prvi korak – Izmerite obim leđa, odnosno trake koja se zakopčava na leđima

-obmotajte metar oko sebe, u ravni sa mestom gde vam se nalazi kopča. Pazite da ne bude ni previse opuštena a ni previse stegnuta. Želite da izbegnete da vam se brus useče u kožu al ii da bude previse opušten.

Velicina korpe

Drugi korak – Izmerite veličinu korpi

-Obmotajte metar oko grudi. Pokušajte da namestite metar tako da obuhvatite deo gde su vam grudi najbujnije. Uglavnom je to deo oko bradavica.

Treći korak – Računica

-Oduzmite veličinu korpe od veličine trake . Razlika u brojevima odgovara veličini vašeg broja brusa. Ovde treba napomenuti da svaki brend ima svoj način računanja što može vrlo često da dovede do zabune.

Dok merite vašu veličinu, budite bez brusa ili nosite grudnjak bez jastučića. Izbegavajte dukserice ili debele džempere. Ukoliko niste sramežljivi, dajte nekom drugom da izmeri vašu veličinu brusa. Istraživanja su pokazala da se tako dobijaju mnogo bolji rezultati.

Share post