Cliche logo

Trendovi u frizurama: Najnovije modne frizure i kako ih postići

Frizura je jedan od ključnih elemenata koji može transformisati naš izgled i izraziti našu ličnost. Svake godine donosi nove trendove u svetu frizura, a mi vam donosimo pregled najnovijih modnih frizura i kako ih možete postići. Bez obzira da li želite promeniti svoj izgled ili samo osvežiti svoju trenutnu frizuru, ovi trendovi će vam pružiti inspiraciju i pomoći da izaberete savršenu frizuru.

1. Blunt bob

Blunt bob je jedan od najpopularnijih trendova u poslednje vreme. Ova frizura karakteriše ravno ošišane ivice koje daju izgled preciznosti i definicije. Može biti nosiva u različitim dužinama, od klasičnog brade dužine do kraćeg bob-a. Ova frizura je veoma svestrana i pristaje različitim oblicima lica. Da biste postigli ovaj izgled, potrebno je da posetite profesionalnog frizera koji će vam pružiti ravne i precizne ivice.

2. Textured Lob

Textured lob (dugačak bob sa teksturama) je trend koji je već neko vreme prisutan i ne pokazuje znakove jenjavanja. Ova frizura karakteriše slojevito ošišana kosa koja daje teksturu i volumen. Izgleda prirodno i neformalno, savršeno za žene koje vole opušteniji izgled. Može se nositi sa različitim stilovima, poput talasa ili ravne kose. Da biste postigli ovaj izgled, možete zatražiti od frizera da vam napravi slojeve i teksturu.

3. Retro valovi

Retro valovi su se vratili kao jedan od vodećih trendova u frizurama. Ova glamurozna frizura inspirisana je izgledom iz prošlog veka i pruža sofisticirani i ženstveni izgled. Može se postići pomoću figara, uvijača ili pegle za kosu. Nakon oblikovanja valova, možete ih blago raščešljati prstima ili mekom četkom kako biste dobili mekši izgled.

4. Pixie cut

Pixie cut je hrabra i moderna frizura koja oslobađa ženstvenost i samopouzdanje. Karakteriše se kratko ošišanom kosom sa slojevima koji daju volumen i teksturu. Ova frizura je idealna za one koji vole praktičnost i žele istaći svoje crte lica. Da biste postigli pixie cut, trebate posetiti frizera koji će vam pružiti pravilan oblik i stil koji odgovara vašem licu.

5. Srednje duge talasaste frizure

Srednje duge talasaste frizure su veoma popularne jer su lako nosive i pružaju ženstveni i romantični izgled. Ova frizura karakteriše srednja dužina kose sa blagim talasima koji daju volumen i teksturu. Može se postići pomoću figara ili uvijača za kosu, a zatim razbarušiti prstima ili četkom za mekši izgled.

Da biste postigli željeni izgled, važno je konsultovati se sa profesionalnim frizerom koji će vam pružiti savete i pomoći da prilagodite frizuru vašem obliku lica i teksturi kose. Takođe, redovno održavanje i nega kose su ključni za postizanje i održavanje željenog izgleda frizure. Sada je vreme da eksperimentišete i osvežite svoj izgled uz najnovije trendove u svetu frizura.

Share post