Cliche logo

Top 5 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš sa belim patikama ovog proleća!

Koliko pari belih patika poseduješ? Misliš da je tvoj stil dosadan, jer ih stalno kombinuješ na isti način? Udobne, klasične, nesezonske i jednostavne za kombinovanje. Treba da znaš da su bele patike modni klasik i da mogu da se kombinuju na različite načine – čak i na one o kojima nikada nisi ni razmišljala!

Ovog proleća vreme je da izađeš iz svoje zone komfora! Bele patike nikako nisu za potcenjivanje – baci pogled na top 5 modnih kombinacija koje će tvoj stil podići na viši nivo.

Slip haljina

Slip haljina je ove sezone definitivno u trendu, a verovala ti nama ili ne – možeš sjajno da je uklopiš sa klasičnim belim patikama! Nije važno za koju boju haljine ćeš da se odlučiš – belo se slaže uz svaku koju odabereš! Pošto je proleće, mi ti savetujemo da se odlučiš za nežne, pastelne boje. Videćeš, ova kombinacija je pun modni pogodak za dnevnu varijantu, ali i za opuštenu večernju šetnju.

Oversized gornji deo i farmerke

Da li se slažeš sa nama da nema ništa više šik od oversized gornjeg dela i čisto belih patika? To može biti oversized košulja ili pak neki džemper za nešto hladnije prolećne dane. Umesto klasično bele košulje, koja zaista jeste klasik – uvek možeš da se odlučiš za pruge za tzv. nautičku privlačnost. Uzmi u obzir lan za nešto prozračno i prijatno, a za jako tople dane slobodno istraži dizajn kratkih rukava. Kada su nešto hladniji prolećni dani, to mogu biti blejzer ili džemper. Za varijantu donjeg dela – uvek smo na strani dobrog starog džinsa!

Denim midi suknja

Kad smo već kod teksasa, red je da pomenemo i midi suknju koja će ove sezone biti potpuni hit! Budi prilično otvorena po pitanju raznovrsnih prolećnih teksas suknji. Opcije kao što su suknja sa prorezom i midi suknja predstavljaju savršeni pandan belim patikama zahvaljujući njihovoj neprolaznoj, laskavoj i bezvremenskoj privlačnosti.

Laneni blejzer

Blejzeri čine da tvoja casual i udobna modna kombinacija izgleda profesionalnije kada ideš na posao. Dodaju strukturu i staloženost tvom izgledu, a i ne moraju da budu rezervisani samo za poslovnu varijantu.

Laneni blejzeri su posebno vredni pažnje za proleće. Jako su udobni i prijatni, dok istovremeno čine da izgledaš sofisticirano. Videćeš da se sjajno uklapaju sa belim patikama!

Pantalone sa širokim nogavicama

Dugo su na modnoj sceni i čini se da nikada ne izlaze iz trenda – pantalone sa širokim nogavicama su preuzele tron ovih godina! Bilo da su od teksasa, lana, pamuka, svile ili čega god – zaista su sjajne i nosive. Udobne, a deluju tako šik! A kako se devojke često pitaju uz koju obuću da nose ove pantalone – evo odgovora. Sa belim patikama nema greške!

Share post