Cliche logo

Top 10 proizvoda za kuću koje možeš pronaći u DM-u!

Da li te zanimaju neke zanimljive i korisne potrepštine za kuću, koje možeš da kupiš gotovo samo u DM-u?

DM drogerija odavno prevazilazi okvire klasične drogerije, pa osim toga što ovde možeš pronaći sjajne proizvode za negu sebe – isto tako možeš pronaći vrhunske proizvode za negu domaćinstva.

Pogledaj kojih smo top 10 proizvoda za kuću izabrali za tebe u DM-u.

Denkmit Golden Plum osveživač prostorija

Ništa lepše od prijatnih mirisa u kući! Neodoljive note sočne šljive i toplog, začinjenog cimeta stvaraju atmosferu u tvom domu koja je zaista i više nego opuštajuća. Zaboravi na neprijatne mirise – uz ovaj osveživač prostorija ćeš osetiti razliku.

Profissimo pamučne salvete

Definitivno treba da isprobaš ovu održivu alternativu papirnim salvetama od 100% pamuka! Iz kontrolisanog ekološkog uzgoja.

Profissimo silikonske slamčice

Plastične slamčice zauvek mogu da odu u zaborav! Em su samo za jednokratnu upotrebu, em je potrebno stvarno mnogo godina da se razlože. Zameni ih silikonskim slamčicama koje možeš kupiti u DM-u i ne zaboravi da podigneš ispijanje svojih napitaka na viši nivo. Lako se održavaju zahvaljujući praktičnoj četkici za čišćenje, a mogu se prati i u mašini za pranje sudova.

Profissimo valjak za odeću

Ovo je zaista jedan od najboljih izuma za domaćinstvo! Da li imaš kućnog ljubimca i želiš brzo da se rešiš dlačica sa odeće? Ili pak želiš da skideš dlačice koje se nakupljaju poput magneta na tvojoj tamnoj odeći? Ovaj valjak će ti biti preko potreban za svaki dan.

Profissimo sunđeraste krpe

Popularne truleks krpe za brisanje svih vrsta površina. Čisto i suvo za tili čas!

Profissimo čelične kuglice za čišćenje

Savršeno uklanjaju kamenac i ostale tvrdokorne naslage. Sve što treba d auradite je da napunite posudu sa malo vode, dodate kuglice za čišćenje, zavrtite posudu i isperete.
Čisto i sjajno za tili čas!

Denkmit univerzalne maramice za čišćenje

Univerzalne vlažne maramice za čišćenje svih mogućih površina u tvom domu! Preko potrebne!

Denkmit osveživač za frižider/kantu za otpatke/multifunkcionalni

Prijatnih i svežih mirisa nikad i nigde dosta! Definitivno treba da imaš ove Denkmit osveživače.

Denkmit nature tablete za čišćenje

Potpuno ekološke i inovativne, ove tablete za čišćenje su sjajan izbor za čišćenje čak i kupatila. Koriste se veoma jednostavno – sipaš vodu u bocu, dodaš tabletu, sačekaš da se otopi, promućkaš i čišćenje može da počne!

Denkmit osveživač za veš

Sjajni osveživači za veš koji uspešno neutrališu neprijatne mirise. Pogodni za korišćenje i u mašini za sušenje veša.

Share post