Cliche logo

Borba dizajnera na HGTV-u ovog aprila: “Takmičenje na planini”

HGTV je pokrenuo najnoviji poduhvat u svojoj bogatoj ponudi zabavnih sadržaja, seriju “Takmičenje na planini”, smeštenu na impresivnih 4000 metara nadmorske visine. Ova serija donosi sasvim novu dimenziju u takmičenja vezana za renoviranje i uređenje domova, pa ako si fan ovakvih emisija, ovo će sigurno biti prava poslastica za tebe.

Dobro poznata ekipa

Serijal će pratiti šest epizoda intenzivnog nadmetanja između tri tima koji su pod vođstvom renomiranih stručnjaka za građevinarstvo. Timove vodi Rik Leon, iz svetski poznate emisije “Riko priskače u pomoć”, Kim Majls iz “Zvezda dizajna: Sledeća generacija”, kao i Kim Volf, koju znamo iz serije “Zašto sam dođavola kupio ovu kuću?”. Ovi stručnjaci će svoje timove voditi kroz različite izazove u renoviranju kuća na padinama planine u Brekenridžu, u Koloradu. Iako Kolorado deluje daleko, trikovi i saveti koje ćeš videti u ovoj emisiji, sigurno će ti značiti ukoliko i ti planiraš renoviranje prostora.

Uzbudljivi izazovi

Glavni cilj svakog tima je da unapredi dodeljene objekte na način da značajno povećaju njihovu tržišnu vrednost. Prva epizoda fokusira se na renoviranje kuhinje i trpezarije, postavljajući visoke standarde za ostale epizode. Pobednici prvog izazova mogu osvojiti novčanu nagradu od 3.000 dolara, dok će krajnji pobednik cele serije kući odneti 50.000 dolara.

Nedeljni izazovi će biti ocenjeni od strane zvezda HGTV-a, uključujući popularni par Čelsi i Kol DeBoer iz serije “Divni topli dom”. Žiri će ocenjivati timove na osnovu kreativnosti, funkcionalnosti i estetike izvedenih radova.

Premijera serije “Takmičenje na planini” zakazana je za 12. april u 22:00 časa na HGTV-u, obećavajući zanimljiv sadržaj prepun preobražaja, inovacija i, naravno, dramatičnih obrta.

Ova serija ne samo da testira veštine renoviranja učesnika, već i njihovu sposobnost da se nose sa izazovima života i rada na velikim visinama. Ne propusti ovaj uzbudljiv koncept!

Share post