Cliche logo

Sve što treba da znate o Vagi kao horoskopskom znaku

Vagom vlada Venera, planeta ljubavi i predstavlja pravdu i zajednicu. Vage ne vole da žive same. Stalno su u potrazi za ravnotežom, harmonijom. Vaga ima izražen estetski osećaj i ukus za umetnost u svim njenim oblicima.

Vaga ima osećaj za prefinjenost. Ljubav prema istini je veoma prisutna u njoj i odbija nepravdu.Vaga odbija sukobe, borbe, ratove, konfrontacije i zato će učiniti sve da smanje tenzije tako što će biti najbolji mogući posrednik. Kompromis je njena ključna reč. Ne uznemiravaj, ne vređaj. To znači da mnogo trpi, previše vidi i kada se čaša napuni vadi sve što joj je na srcu i iznenađuje one oko sebe koji su navikli na Vagu koja je uvek druželjubiva.To je najneodlučniji znak zodijaka, koji uvek vaga za i protiv i želi da pronađe najpravednije moguće. S druge strane, ona će uvek biti dobar savet da vas prosvetli o vašim pitanjima.

Svojstvo šarma Vage je zavođenje. Ona voli da udovoljava i treba da zavede da bi bila voljena, a da je uvek samozadovoljna. Krajnji cilj Vage je da zajedno nađu ravnotežu.

Kako Vaga funkcioniše u ljubavi?

Vaga je romantična i voli ideju da bude zaljubljena. Ona treba da bude u paru da bi živela, da bi zajedno napredovala, ruku pod ruku sa svojim partnerom da bi pronašla svoju ravnotežu, harmoniju i unutrašnji mir. Veoma šarmantna, uživa u zavođenju i treba da ugodi.  Kao svaki znak vazduha, ona ne može da podnese da bude zatvorena, ugušena čak i ako je u vezi zavisnosti sa onim koga odbija da vidi i ne voli da bude zatvorena. u ulozi koja nije njegova.

Vaga je komunikativna, prijatna, druželjubiva, privučena umetničkim profesijama, blagostanjem ili estetikom koliko svetom prava, pravde ili poštovanja zakona, ona je odličan posrednik i može se obratiti i savetima.

Astralne kompatibilnosti

Ovan: Vaša suprotnost. Divno se dopunjujete.

Bik: Vama upravlja ista planeta, Venera, planeta ljubavi. Ova dva znaka idu ruku pod ruku

Blizanci: Dva vazdušna znaka zajedno, koji neguju radost, komunikaciju i otvorenost.

Rak: Prihvatate sumornu stranu Raka, on podržava vašu potragu za pravdom po svaku cenu.

Lav: Dobra kombinacija zahvaljujući ljubavi prema lepoti, luksuzu, prefinjenosti

Devica: Devici donosite dašak lakoće.

Vaga: Potraga za unutrašnjim mirom, ravnotežom i harmonijom vas hrani.

Škorpija: Ne baš kompatibilne

Strelac: Vatreni Strelac uznemirava umerenost Vage.

Jarac: Vaga se bori sa tvrdoglavim, pragmatičnim Jarcem, tako romantičnim i slatkim.

Vodolija: Dva vazdušna znaka koji se razumeju polovično

Ribe: Oboje odbijate sukobe, oboje trpite mnogo toga.

Share post