Cliche logo

Stajling Bele Hadid o kojem se priča – Da li se to kapri pantalone vraćaju u modu?

Bilo da ih voliš ili mrziš – nekada popularne kapri pantalone su se vratile na modnu scenu! Stil mini pantalona koji je zavladao u 50-im i 60-im godinama (seti se samo Merilin Monro) ponovo oživljava – i već smo načuli da su mnogi potajno zaljubljeni u njega!

Verovala ili ne, kada ovako sečene pantalone ukombinuješ sa adekvatnim gornjim delom i obućom – možeš da dobiješ taj ”vintage” momenat koji će biti zapamćen.

U okviru promocije svog novog beauty brenda, Bela Hadid je prošetala Njujorkom u monohromatskom ansamblu koji je dokazao da će ”potpuno crno” kada je u pitanju stajling uvek biti u trendu. Njen izgled je podrazumevao skraćenu bomber jaknu, potpetice sa otvorenim prstima i super kratke cigaret pantalone iz Ferragama koje su otkrivale njenu siluetu i odisale sofisticiranim luksuzom.

Jednostavno, a tako dobro!

Ako si pomislila da je ovo bio slučajan ”ispad” jedne od modnih ikona današnjice, Hadid nije sama u svojoj ljubavi prema kapri pantalonama – Dženifer Lorens, Sofija Vergara, Džulija Foks i Kendal Džener su takođe ovekovečile ovaj kontroverzni trend. Možda su skraćene pantalone, koje su odobrile i slavne ličnosti, modni način da se izbegnu skini farmerke?

Bilo kako bilo, ovakav izgled može da bude i te kako laskav, a kada je pravilno oblikovan – i izuzetno svestran i praktičan.

Hadid je ponela ove pantalone sa visokim potpeticama, ali recimo da bele patike mogu da učine kapri svakodnevnim delom tvoje odevne kombinacije. Isti efekat imaju bluze i košulje koje možeš da upariš sa kratkim pantalonama – razmisli o otmenoj košulji za večernji izlazak ili nabaci opušten pleteni top za neobaveznu dnevnu varijantu. Kaiševi su takođe na tvojoj strani u ovoj priči – dodajući elegantan, boemski ili sofisticirani dodir tvojim kapri pantalonama. U zavisnosti od toga kako su stilizovane, možeš nositi kapri u kancelariji, noćnom klubu i svuda između.

Ove pantalone mogu da budu veoma udobne, zahvaljujući elegantnoj tkanini koja izgleda kao ”uzvišeni” par pantalona za jogu. Uske kapri pantalone visokog struka oponašaju isti osećaj.

Moći ćeš opušteno i prijatno da provedeš čitav jedan dan ovog proleća, a da se ne osećaš sputano sa parom tesnih pantalona.

Možda se ipak ustručavaš da prihvatiš kapri nazad u svoju garderobu, ali moda se i odnosi na preuzimanje rizika! I zapamti da kratke pantalone nisu tako strašne kao što izgledaju.

Inače, Bela je još prošle godine započela ovaj trend povratka cigaret pantalona na velika vrata.

Dakle, kapri za proleće i leto 2024. – da, može!

Share post