Cliche logo

Šta sve ne treba da pričate svom partneru

Ako ste u vezi, onda verovatno prilično dobro poznajete svog partnera.. Vas dvoje pričate o svemu – od smisla života do šala. Imate milion različitih tema razgovora. Međutim, postoje razgovori koje ne bi trebalo da vodite sa svojim partnerom. Razgovori o tome da li oboje želite da imate decu, o vašim verskim stavovima, o tome šta vas oboje uzbuđuje i drugim temama su važni, a otvorena komunikacija je od vitalnog značaja za svaku vezu.

Svaki par je drugačiji, ali evo nekih razgovora koje možda ne bi bilo pametno voditi bar na početku veze.

Prethodna seksualna iskustva

Super što je tvoja bivša devojka bila neverovatna u krevetu ili što je tvoj prethodni dečko bio fenomenalan. Koliko god da su ta sećanja divna, ona moraju da ostanu kao sećanja o kojima se nikada ne raspravlja. Prilično smo sigurni da vaš trenutni partner ne želi da čuje te konkretne detalje. Sačuvajte te sočne priče za noćne izlaske sa prijateljima i malo vina. Vaša druga polovina će to sigurno ceniti.

Vaše brutalno iskreno mišljenje

Možda vam se ne sviđa nova frizura vašeg partnera. Stvar je u tome što je on ili ona već ošišala kosu i ono što je urađeno je urađeno. Ako budete brutalno iskreni i kažete mu ili njoj da to potpuno mrzite, samo će učiniti da se vaš partner oseća loše. Ne odobravamo guranje stvari pod tepih, ali zaboravite one negativne komentare o temama koje zaista nisu toliko važne i gurnite ih daleko dole.

Loši komentari o njegovoj porodici ili bliskim prijateljima

Ako želite svađu sa svojim partnerom, najbrži način je da vređate njegove ili njene porodice ili bliske prijatelje. Kada je porodica u pitanju, svako ima malog Soprana u sebi. Dakle, pazite šta govorite o njegovim ili njenim roditeljima ili braći i sestrama ako na kraju želite da postanete deo porodice.

O svojim neverstvima

Neće se dogoditi ništa dobro ako svom sadašnjem partneru kažete kako ste prevarili svog poslednjeg partnera. Sve o čemu će on ili ona razmišljati jeste da li ste sposobni da to ponovo uradite. Postoje neke stvari kojima se hvalite međutim, varanje nije jedna od njih.

Da mislite da je njegov prijatelj zgodan

Da, OK, najbolja drugarica tvog partnera je prelepa. Postoje neke stvari koje treba da zadržimo za sebe. Ovo je jedan od njih. Čak i ako je prijatelj vašeg partnera najzgodnija stvar koju ste ikada videli – on nije vaš partner, zato zadržite svoje misli za sebe.

Važno je biti iskren sa svojim partnerom, ali ponekad je ključno da se zapitate da li je ta iskrenost korisna za razgovor ili suprotno.

Share post