Cliche logo

Šta je Morpheus 8 tretman i zašto je zaludeo svet?

Želiš da središ određeni problem sa licem, bilo da su u pitanju opuštena koža, bore ili ožiljci od akni? Ali nemaš petlju da ideš pod nož?

Onda će te sigurno zanimati koja je to najbolja nehiruška alternativa za rešavanje velikog broja problema sa kožom!

 • Da li misliš da je tvojoj koži potrebno zatezanje?
 • Da li si zabrinuta za prirodne konture svog lica koje se polako gube kako prolaze godine?
 • Da li bi želela da vratiš definiciju svom licu?
 • Da li je tvoja koža izgubila onu mladalačku čvrstinu?
 • Da li te muči opuštena i naborana koža na telu?

Ako si odgovorila potvrdno makar na jedno pitanje – onda je ovaj tekst baš za tebe!

Čitaj dalje kako bi saznala šta je to Morpheus 8 – tretman koji je potpuno zaludeo žene širom planete!

Šta je Morpheus 8?

Inovativni estetski tretman Morpheus 8 prodire duboko ispod kože kako bi stimulisao proizvodnju kolagena i redefinisao konture tvog lica, vrata i tela.

Ovaj aparat kombinuje dva klinički dokazana tretmana: mikro-iglice i radiofrekventnu energiju (toplotna energija). Kombinacijom ove dve vrste tretmana, postiže se maksimalna stimulacija proizvodnje kolagena i elastina kako u samoj koži, tako i u dubljim slojevima ispod. Time se uspešno obnavljaju strukture koje podržavaju tvoje konture lica, podižu i zatežu kožu i istovremeno poboljšavaju njen kvalitet.

Kako funkcioniše ovaj tretman?

Mikro-iglice, najčešće u obliku poznatom kao Derma-roler ili Dermapen, se već dugi niz godina koriste za podmlađivanje kože i lečenje stanja kao što su ožiljci od akni. Ovde dolazi do izazivanja „mikrotrauma“, koje stimulišu isceljujuću reakciju tvog tela da popravi ove povrede stvaranjem novog kolagena i elastina.

Kao što primećuješ, Moprheus 8 je čitavu priču obogatio sa radio-frekventnom energijom, koja ima za cilj da prolazi kroz ove mikro-igle duboko u tkiva kako bi se postigla još veća stimulacija prirodnog odgovora tela na isceljenje usled zagrevanja tkiva.

Po čemu se Morpheus 8 izdvaja u odnosu na druge slične aparate?

Morpheus 8 je jedinstven tretman na tržištu estetske medicine, budući da je prvi koji dozvoljava promenljivu dubinu tretmana između površinske dubine kože od 0,5 mm pa sve do potkožnog sloja kako bi se postiglo maksimalno zatezanje i remodeliranje kolagenske „skele“ ispod kože.

Nijedan drugi dostupan tretman koji koristi mikro-iglice nije u stanju da cilja ovaj dublji sloj uz tretiranje same kože radi poboljšanja teksture, smanjenja bora i linija, pa čak i korekcije ožiljaka od akni.

Da li je tretman bolan?

Morpheus 8 je tretman koji se veoma dobro podnosi uz primenu adekvatnog lokalnog anestetika.

Šta sve može da se tretira?

Nije da samo regije lica i vrata imaju koristi od Moprheus 8 tretmana, već i drugi delovi tela kojima je potrebno zatezanje i remodeliranje kože: dekolte, opuštena koža nadlaktica, unutrašnje strane butina i kolena, stomak i dr.

Morpheus 8 je efikasan za tretman:

 • Smanjenje finih linija i bora
 • Definisanje kontura lica
 • Podizanje i zatezanje kože lica
 • Smanjenje pigmentacije i ožiljaka od akni i drugih nepravilnosti na koži
 • Čini kožu blistavijom i poboljšava njen tonus
 • Tretira opuštenost kože tela i celulit

Koliko traje procedura?

Zavisno od oblasti na licu ili telu koju želiš da tretiraš, razlikovaće se i vreme potrebno za obavljanje ove procedure. U proseku je to oko 60-90 minuta.

Koliko tretmana je potrebno za optimalne rezultate?

Najčešće su potrebna 1-3 tretmana da bi se postigli najbolji rezultati. Dobra stvar je što su ovde rezultati gotovo dugotrajni, tj. često traju i do nekoliko godina.

Šta je sa oporavkom od tretmana?

Moraćeš da sačekaš 1 do 3 dana pre nego što možeš ponovo da se šminkaš – ukoliko je tretman obavljen na licu.Nakon 1-2 nedelje ćeš moći potpuno da se vratiš u ‘’normalu’’.

Koliko traje procedura?

Zavisno od oblasti na licu ili telu koju želiš da tretiraš, razlikovaće se i vreme potrebno za obavljanje ove procedure. U proseku je to oko 60-90 minuta.

Koliko tretmana je potrebno za optimalne rezultate?

Najčešće su potrebna 1-3 tretmana da bi se postigli najbolji rezultati. Dobra stvar je što su ovde rezultati gotovo dugotrajni, tj. često traju i do nekoliko godina.

Šta je sa oporavkom od tretmana?

Moraćeš da sačekaš 1 do 3 dana pre nego što možeš ponovo da se šminkaš – ukoliko je tretman obavljen na licu. Nakon 1-2 nedelje ćeš moći potpuno da se vratiš u ‘’normalu’’, a najbolji rezultati se vide nakon 3-4 meseca.

Ukoliko misliš da je ovakav tretman nešto što bi isprobala, mi ti preporučujemo Prime Aesthetics Dedinje, gde ćeš, uz pomoć vrhunskih lekara, moći da isprobaš ovaj, ali i mnoštvo drugih tretmana koji će tvoju kožu oporaviti i podmladiti. Ukoliko želiš da saznaš više, poseti sajt prime-aesthetics.rs gde ćeš naći detaljne informacije.

Share post