Cliche logo

Slavne ličnosti koje imaju svoj brend alkohola

Da li ste primetili da sve više slavnih ličnosti ulaže novac u alkoholnu industriju? Sve više slavnih ličnosti i influensera ima svoj brend alkoholnih pića. Pogledajte koja su to alkoholna pića koja su najpopularnija a iza čijih imena i dizajna stoje slavne ličnosti.

tequila_818

818 Tequila – Kendall Jenner

Ova tekila je jedna od novijih alkoholnih pića iza čijeg imena stoji manekenka iz porodice Kardašijan, Kendall Jenner. Ovo piće je počelo da se proizvodi pre četiri godine i uskoro će ugledati svetlost dana. Potiče iz Jalisco-a iz Meksika, pa nema sumnje da će biti jedna od popularnijih marki ovog legendarnog pića iz Meksika.

Aviation Gin – Ryan Reynolds

Slavni glumac je sigurno jedan od razloga zbog čega je ovaj brend džina jako popularan. Poseduje note lavande, pomoranže, korijandera i limunove kore. Ukoliko ste ljubitelj džina, Aviation Gin se sigurno mora naći na listi onih koje morate probati.

Heaven’s Door Whiskey – Bob Dylan

Zamislite da pijete piće koje je kreirao legendarni Bob Dilan. Ova kolekcija viskija je osvojila mnoge nagrade i zaista je jedan od omiljenih kod ljubitelja ove vrste alkohola. Zaniljiv dizajn flaše i ukus viskija je ono po čemu je ovaj viski zaista poznat. Dodajte na to i ime legend poput Boba Dilana – dobili ste dobitnu kombinaciju.

Prospero Tequila – Rita Ora

Pevačica Rita Ora je još jedan od ponosnih vlasnika alkoholnih pića među slavnim ličnostima. Mnogi opisuju ovaj brend tekile kao prosečan, ali pokušajte da probate zlatnu varijantu ovog pića i sigurno vam reč “prosečan” neće pasti na pamet.

Vera Wang X Chopin Vodka – Vera Wang

Ova je jedan od prvih brendova vodka čiji je vlasnik slavna ličnost. Prelepi dizajn flaše i simfonija crne i bele boje može da vas natera da pomislite da je u pitanju šampanjac, što samo dodaje na ekskluzivnosti ovog pića. Pravi se od poljskog krompira i jedno je od boljih pića, bar ako se fokusiramo na vodku.

Brother’s Bond Bourbon – Ian Somerhalder and Paul Wesley

Zvezde Vampirskih dnevnika su započele zajedno ovaj posao i počele da prodaju 5 godina star viski. Oni koji su ga probali, zaista govore da ovaj viski nema na čemu da zavidi poznatijim brendovima i vrlo brzo će dospeti u sam vrh liste po kvalitetu pića koje proizvode.

Haig Club – David Beckham

Poznati fudbaler je izbacio svoj brend viskija, čiji dizajn flaše podseća na parfem. Mnogi su sumnjali u ukus ovog viskija i komentari su zaista raznoliki. Jedno je sigurno, ako spojite ime ovog fudbalera i viski, marketing je zaista odradio posao i prodaja ovog pića se ne smanjuje, uprkos upitnom kvalitetu.

Kvalitet ili ne, na nama je da sami procenimo. Ova pića će svakako privući različitu publiku – neke zbog slavnih ličnosti, neke zbog vrste alkohola a neke zbog izgleda flaše. Da li ste vi probali neki od ovih brendova alkohola?

Share post