Cliche logo

Robert Pattison je novo/staro lice Dior kampanje za mušku prolećnu kolekciju

Naš omiljeni vampir, Robert Pattinson, je novo/staro lice nove Diorove kampanje za mušku prolećnu kolekciju. Novu kolekciju popisuje Kim Jones, koji nam za predstojeću prolećnu sezonu prikazuje svoje prepoznatljive modele jakni, sakoa, košulja i pantalona, a sudeći po kampanji glavni fokus je na sivoj i plavoj boji.

Kampanju je fotografisao je Rafael Pavarotti, art direktor je Ronnie Cooke Newhouse, dok su stilistkinje Melanie Ward i Ellie Grace Cumming.

Dior inače nudi četiri kolekcije muške odeće godišnje: proleće, leto, jesen i zima, pri čemu su prolećne i jesenje linije predkolekcije.

Pattinson je i zaštitno lice mirisa Dior Homme od 2013. Glumac „Sumrak sage“ je takođe bio zvezda u kampanjama za mušku odeću francuskog modnog brenda za jesen 2016. i proleće 2017, koje je dizajnirao Karl Lagerfeld.

Britanski glumac se nedavno pojavio u filmu “Batmen”, a među njegovim nadolazećim projektima je i naučno-fantastični film zasnovan na romanu Edvarda Eštona „Mickey7“, koji je režirao južnokorejski reditelj Bong Joon Ho, inače Oskarovac.

Share post