Cliche logo

Rhode – Sjaj za usne koji je pokorio Ameriku!

Nega usana treba da bude važan deo tvoje rutine nege kože. Nakon temeljne nege kože, treba da obratiš pažnju i na to u kakvom su stanju tvoje usne. Suve, ispucale i usne koje izgledaju kao da prosto vape za sjajem – jesu nešto što nijedna devojka ne želi.

Hailey Bieber je lansirala sjaj za usne za njen beauty brend Rhode Skin koji je doslovno raspametio Ameriku! I ako se pitaš šta je to tako magično u ovom proizvodu, to je upravo jedinstvena formula za negu i hidrataciju usana.

Rhode’s Peptide Lip Treatment je zapravo višenamenski proizvod, formulisan da pruži hidratantni, sjajan izgled tvojim usnama – dok istovremeno štiti i obnavlja tanku i osetljivu kožu usana.

Dakle, složićemo se da je Rhode puno više od običnog sjaja – to je svojevrsni regenerativni tretman za usne. Sa njim će svaka devojka imati prirodno pune, mekane usne. Vrhunska beauty formula koja čini usne sjajnim, dok naporno radi na ishrani i hidrataciji suve kože.

Da li imaš prirodno suvu kožu, pri čemu tvoje usne nisu izuzetak? Ukoliko su i tvoje usne sklone pucanju i ljuštenju, pa si zavisnica od balzama za usne koga nanosiš i nekoliko puta dnevno – možda treba da razmisliš o primeni pravog proizvoda za usne.

Savršeni tretman za usne je onaj koji je pun hranljivih sastojaka koji zadržavaju vlagu satima.

Brend ”Rhode Skin” opisuje teksturu svog Peptide Lip Treatment-a kao „gustu glazuru za usne koja glatko klizi“. Dakle, u pitanju je tekstura između balzama i sjaja. Kada ga naneseš, oseća se neverovatno udobno i bez težine na usnama. Ono što je najvažnije, formula nije lepljiva niti masna.

Iz brenda nam takođe poručuju da je stvaranje formule za tretman usana sa peptidima bio veliki izazov. Prošli su kroz 10 do 15 varijacija, ali kada su je dobili, svi su to odmah znali. Želeli su nešto što pomaže tokom celog dana, ali je i dovoljno snažno da služi kao maska za usne preko noći koja čini usne hidriranim kada se probudiš.

Konačna verzija uključuje ključne sastojke kao što su shea puter za vlaženje, kapuaku buter za održavanje elastičnosti kože i babassu ulje za podršku mikrobiomu. Međutim, peptidi su taj magični sastojak ove formule. Peptidi su kratki lanci aminokiselina, koji kada se primenjuju lokalno – mogu da deluju kao ”glasnici” tako što pokreću ćelije da proizvode više kolagena i elastina, a dovode i do celokupnog poboljšanja tvoje kože. Ovde pomažu da se vidljivo umanji izgled linija oko područja usana i da usne izgledaju voluminozno, mekano i svilenkasto.

Rhode je nedavno lansirao nove 4 nijanse: raspberry jellyribbontoast i espresso.

Na osnovu njegove formule i učinka, počastiti se Peptide Lip Treatment-om vredna je investicija.

A ono što nas je posebno oduševilo kao sjajan marketinški trik u okviru brenda, jeste svilenkasta silikonska maska za telefon koja drži Rhode sjaj za usne pri ruci! Dizajn maske ima svilenkast, mekan dodir za lako hvatanje i poseban oblik na poleđini kako bi se poklopila sa Lip Tintom. Maska je dostupna u prepoznatljivoj sivoj nijansi bazičnog Rhode sjaja. Kompatibilna sa iPhone 14 ili 15 Pro/Pro Max.

Share post