Cliche logo

Puter nokti – Najnoviji manikir trend koji ćeš želeti da isprobaš!

Proleće nam donosi lepršave boje, cveće i zelenilo, toplo sunce i potpuno nove trendove manikira! Ovo doba godine najčešće izaziva interesovanje za prirodniji look noktiju u nijansama pastelnih boja.

S tim u vezi, da li si čula za najnoviji manikir trend? Puter nokti su došli u grad (da ne kažemo na planetu)!

Odobren od strane poznatih ličnosti, ovaj pastelni manikir ima samo nagoveštaj više kada je u pitanju boja od izgleda prirodnih noktiju.

Šta su puter nokti?

Puter nokti jeste popularni naziv za novi manikir trend pastelno žute boje. Naročito je dobio na popularnosti nakon što je Selena Gomez nedavno viđena sa njim na Instagramu. Zapravo, postaje toliko popularan, da je to bio drugi najtraženiji trend generalno na Guglu u martu, prema Google Trends!

Vesela žuta nijansa je svetla, ali i dalje dovoljno efektna da bude primećena – a da nije too much.

Kako da postigneš ovaj izgled svojih noktiju?

Budući da ovaj manikir podrazumeva jednobojni look, moraćeš da dobiješ pravu nijansu kako treba. Ne bi trebalo da bude previše svetla (ovde nema intenzivnih neonskih noktiju), ali bi ipak trebalo da bude jasno žuta – tako da nije ni previše ”gola”. Kada tražiš odgovarajući lak za puter nokte, izaberi bleđu žutu boju koja podseća na onu kremastu, puterastu teksturu.

Manikir za puter nokte savršeno pristaje i kratkim i na dugim noktima – dok meki, zaobljeni oblik najbolje odgovara ovom veselom prolećnom izgledu. Jednostavnost je ključna, jer je upravo boja ovde ta koja ”odnosi šou”.

Pitaš se koji lak je najbolji za puter nokte?

Stručnjak za manikir koji radi nokte Seleni Gomez, Tom Bachik, koristi Butter Gelux Gel Polish by Mia Secret. Međutim, evo nekoliko drugih opcija koje preporučujemo. Od popularnih brendova kao što su Essie, OPI i Olive & June – ovi lakovi nude idealnu nijansu za savršen izgled tvojih ”puterastih” noktiju:

OPI Blinded by the Ring Light

Olive & June Bright & Focused

Essie All Fun & Games

Share post