Mi (Cliche) se obavezujemo da poštujemo i štitimo Vašu privatnost.
Ovim potvrđujemo da će svi lični podaci koje dobijemo od Vas, biti obrađivani samo od strane naše redakcije, sa svrhom pružanja bolje usluge.
Molimo Vas da pročitate uslove korišćenja pažljivo, kako biste razumeli našu politiku poslovanja i način zaštite Vaših podataka.

PRIKUPLJANJE I OBRADA VAŠIH LIČNIH PODATAKA:

-informacije koje nam obezbeđujete objavljujući na našem sajtu
-ukoliko nas kontaktirate, mozemo zadržati kopiju prepiske
-možemo zatražiti Vaše podatke ukoliko prijavite određeni problem na našem sajtu
-pojedinosti vaše posete sajtu, koje uključuju lokaciju, protok informacija

IP ADRESA

Polažemo pravo na informacije o Vašem računaru, koje uključuju Vašu IP adresu, operativni sistem i tip pretraživača, u svrhu bolje administracije i da bismo svojim oglašivačima prijavili ukoliko dođe do nagomilavanja sadržaja.
Ovo su statistički podaci o pretraživanjima naših korisnika i ne identifikuje nikog pojedinačno.

KOLAČIĆI

Koristimo kolačiće kako bismo pratili ponašanje posetilaca i glavne prednosti sajta. Kolačići su mali tekstualni sadržaji koji mogu da se skladište na Vašem računaru ili mobilnom uređaju. Ukoliko ne odobravate korišćenje kolačića, možete podesiti da dobijete upozorenje kada ih dobijate ili da ih automatski odbijete. Međutim, blokiranje kolačića može dovesti do disfunkcionalnosti pojedinih delova sajta.
Za više informacija o korišćenju kolačića na našem sajtu, molimo Vas posetite:
http://code.google.com/apis/analytics/docs/concepts/gaConceptsCookies.html or http://codex.wordpress.org/WordPressCookies.

GDE SE SKLADIŠTE VAŠI LIČNI PODACI

Podaci koje dobijamo od Vas mogu biti poslati i uskladišteni u “EEA”( European Economic Area) i obrađeni od strane saradnika EEA.
Deljenjem svojih licnih podataka, pristajete na prenos, skladištenje i obradu istih. Čaršija će preuzeti odgovornost da obezbedi sve što je neophodno kako bi se Vaši podaci obrađivali bezbedno i u skladu sa polisom privatnosti.
Nažalost, prenos podataka putem interneta nije u potpunosti osiguran. Pored toga što ćemo uraditi sve kako bismo Vaše podatke maksimalno zaštitili, ne možemo garantovati da će sve što podelite na našem sajtu biti apsolutno osigurano. Ipak, držaćemo se strogih pravila koja ce omogućiti da se izbegne nedozvoljen pristup Vašim podacima.

UPOTREBA PODATAKA

Vaše podatke koristimo za sledeće namene:
Da bismo bili sigurni da je sadržaj sa našeg sajta predstavljen na najadekvatniji način za Vas.
Da bismo obezbedili informacije, proizvode i usluge koje su Vam potrebne i za koje mislimo da bi Vam bile zanimljive, a u vezi sa kojima ste se usaglasili da budete kontaktirani.
Kako bismo uspeli da ispunimo obaveze koje stoje u ugovoru koji smo sačinili sa Vama.
Da bismo omogućili interakciju,kada Vi to poželite.
Da Vas obavestimo o promenama na našem sajtu i u vezi sa našim uslugama.

VAŠA PRAVA

Na sajtu ćemo s vremena na vreme objavljivati linkove koji vode do sajtova naših partnera, oglašivača ili saradnika. Ukoliko pratite te linkove, imajte u vidu da oni funkcionišu na svoj način i da mi ne preuzimamo odgovornost za njihove polise privatnosti. Molimo Vas da ih samostalno pregledajte pre nego što im ostavite svoje lične podatke.

PRISTUP INFORMACIJAMA

Imate pravo na uvid o podacima koje mi posedujemo o Vama, u skladu sa članom ovog ugovora o pristupu informacijama.

IZMENE PRAVILA PRIVATNOSTI

Bilo kakve promene u vezi sa pravilima o privatnosti u buducnosti, biće objavljene na ovoj stranici i, ukoliko je to potrebno, Vama poslate e-mailom.

KONTAKT

Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa Polisom privatnosti.