Cliche logo

Ovo su najbolji kostimi poznatih sa ovogodišnje „Noći veštica“

Jednu stvar možemo sa sigurnošću da tvrdimo – kostimi poznatih za „Halloween“ su iz godine u godinu sve bolji. Iako iza njihovih kostima stoje timovi profesionalaca ne možemo a da se ne oduševimo, a ove godine su definitivno „prešli igricu“.

Sestre Kardašian dobro su poznate po jedinstvenom stilu i diktiranju modnih trendova, a oduševile su i nas i ovog puta odabirom svojih zaista impresivnih kostima. Kim Kardašian „transformisala“ se u Mystique iz X-Men-a, obukavši plavi lateks kombinezon sa ljuskama, a stavila je i plavu boju za lice i crvenu kosu i kontaktna sočiva u reptilskoj boji.

Kajli je bila prva koja je započela maraton kostima za Noć veštica. Ona je još dve večeri pred Noć veštica podelila svoje fotografije odevena kao Frankenštajnova nevesta: Njenu dugačku haljinu sa čipkom sa korsetom napravio je niko drugi do Jean Paul Gaultier.

Sestra Kendal nas je svojim kostimom vratil u detinjstvo, jer se obukla se kao kaubojka Džesi iz „Toy Story“. Njen kostim su je sadržao pantalone sa kravljim printom, kratku rodeo košulju i  čuveni šešir sa crvenim obodom, a imala je i crvene pletenice.

Megan Foks i njena jača polovina, Mašin Gan Keli, inspiraciju su potražili kod drugog ozloglašenog para. Naime, inspiracija za njihove kostime bili su Pamela Anderson i Tomi Li. I da, Megan odlično stoji plava boja kose.

Lizzo je definitvno dala sve od sebe za svoj kostim Mardž Simpson, čime je postala gotovo neprepoznatljiva!

Share post