Cliche logo

Omiljene holivudske patike ponela je i Džej Lo – Adidas Samba era ne prolazi!

Da li se i tebi čini da svakodnevni outfit Dženifer Lopez izgleda tako kul?

Čak i kada se drži ležernih stvari, ona i dalje ima taj cool vibe. Kada posegne za farmerkama širokih nogavica, ona ih ukombinuje sa elegantnom pripijenom rolkom i luksuznim dodacima. I dok većina nas u svakodnevnoj odeći za po kući ili trenerci, na primer, izgleda nekako apa drapa – Džej Lo nekako polazi za rukom da čak i u tim situacijama izgleda šik!

Kada se pojavila na ulicama Njujorka prošle nedelje, odlučila se za širok donji deo crne trenerke, odgovarajuće crni džemper sa skraćenim porubom, naočare za sunce i ”holivudske” patike koje svaki outfit učine tako cool: Adidas Samba!

Skroluj fotografiju desno da vidiš total look!

Sambu su videla svuda – u saradnji sa nekim od najpopularnijih brendova današnjice, kao što su Humanrace, Palace i JJJJound, ali i na poznatim ličnostima kao što su Bella Hadid, Kendall Jenner, Jonah Hill i A$AP Rocki (za početak da spomenemo samo neke). Tokom proteklih nekoliko godina, Adidas Samba je prevazišla kultni status – postavši ikonični komad za milenijalce i generaciju Zed.

Prvobitno stvorene kao patike za mali fudbal, probijale su se od ledenih fudbalskih terena do pista i modnih kampanja – pojavljujući se u nekim od najtraženijih kolaboracija.

Naravno, sve veći broj saradnje pomogao je Sambi da postane omiljena patika u poslednjih nekoliko godina, pojavljujući se više puta na nogama bukvalno na svima – od poznatih ličnosti koje su poznate u svetu mode do uticajnih ljudi (influensera) na društvenim mrežama.

Lopezova se odlučila za klasične bele patike brenda sa crnim prugama – što je veoma popularan dizajn, da je skoro u potpunosti rasprodat. Treba da znaš da su ove kultne patike dostupne i u mnogim drugim bojama, uključujući: bordo, zelene i crvene pruge na istoj beloj osnovi .

Sada već legendarne patike, koje su nosile još i Dženifer Lorens, Kejti Holms i Rijana – odišu klasičnim, ali elegantnim i modernim izgledom. Kupci ih čak nazivaju „univerzalnim“ patikama ili ”onim koje idu uz sve“.

Ipak, ove patike su puno više od dobrog izgleda. Neverovatno su udobne i fleksibilne.,

Share post