Cliche logo

Omiljene čizme za jesen

Jedna od omiljenih stvari, kada dodje jesen je dodavanje čizama svom izgledu. To nisu samo cipela koju najviše nosimo tokom hladnijih meseci, već je to i idealna cipela za prelazak letnjeg izgleda u jesen. Jesenje čizme su obično i najpraktičnije. Bez obzira da li živite u snežnoj ili vlažnoj klimi, oni su od suštinskog značaja za dolazak na posao i sa posla ili oko grada.

Da biste bili sigurni da imate sve čizme koje su vam potrebne za jesen i zimu, pogledajte listu koju smo pripremili! Ovo su najbolje jesenje čizme za žene.

ČIZME SA POTPETICOM

Ovo su zabavna alternativa štiklama za jesen ili zimu. Držite se elegantnih linija i silueta. Dobra čizma sa potpeticom može poslužiti za kancelariju ili na večeri sa prijateljima. Nosite ih uparene sa malim haljinama i dodajtei hulahopke kada je hladnije. Ali takođe su odlični uz uske farmerke ili helanke od veštačke kože.

CHELSEA ČIZME

Rekli bi smo da su Chelsea čizme jedna od najklasičnijih čizama od svih njih i da su neophodne za vašu garderobu. Ova vrsta čizme se definiše kao ravna čizma na koju klizite zahvaljujući elastici sa strane. Odlične su uz haljine ili farmerke.

ČIZME DO KOLENA

Nekoliko drugih stilova koje treba uzeti u obzir koji idu iznad kolena su čizme do kolena , pa čak i čizme preko kolena. Mogu se nositi preko farmerki ili uz haljine i suknje. Kombinujte visoke do kolena sa hulahopkama i lepu haljinu ili suknju. Tako ženstven izgled za zimu.

KAUBOJKE

Jedan od glavnih trendova čizama koji vidimo u 2022. su čizme u kaubojskom stilu. Bilo da idete visoko do kolena i uvučete farmerke ili ih nosite uz haljinu, ili odaberete verziju do kolena, postoji mnogo opcija. Da ne biste izgledali kao prava kaubojka, izbegavajte previše dodatnih zapadnjačkih detalja u svom izgledu.

ČIZME SA ANIMAL PRINTOM

Odlična trendi čizma koju možete isprobati je ona sa animal printom. Bez obzira da li volite leoparda, geparda ili čak zmijsku kožu oni zaista deluju kao neutralni. Preporučujemo da birate neutralnije tonove kako biste ih maksimalno iskoristili za kombinovanje.

Share post