Cliche logo

Niko ne nosi crnu bolje od Njujorčana

Pošto je Met gala već iza nas, najveći septembarski događaji su došli i prošli u tren oka. Ovo uključuje dugo očekivani lični povratak Nedelje mode u Njujorku. Nakon nekoliko sezona koje su virtuelno gledale zbirke, njujorčani koji su dolazili na izložbu konačno su se ponovo okupili da vide zbirke IRL tokom pet prepunih dana koji su doveli do noći u muzeju.

Na pravi njujorški način, ulični stilovi poput Lauren Santo Domingo, Richie Shazam i Rachel Seville Tashjian odlučili su se za potpuno crne sastave. Bilo da se radi o elegantnom krojenju ili zanimljivim siluetama ili cipelama i priboru, ovi izgledi bili su jednako upečatljivi kao i njihovi jarko obojeni i glasno ispisani pandani. Crno od glave do pete nije ni najmanje dosadno kada se uključe izrezani vrhovi, pantalone u obliku balona ili teksturirane tkanine. Dakle, ako otkrijete da nemate ideja šta da obučete, nikada nećete pogrešiti sa ikoničnom njujorškom uniformom – elegantnom i beskrajno cool.

Pred vama je osam potpuno crnih odeća snimljenih na ulicama tokom Njujorške nedelje mode da inspirišu vaše ansamble za jesen. Niko ne nosi crnu bolje od Njujorčana.

Share post