Cliche logo

Nije sve u licu – Kako do savršenih ruku i stopala za proleće?

Vreme se konačno zagrejalo i došao je trenutak da otkrijemo ruke i noge za njihov dan na suncu!

Svi se nešto bave licem, a potpuno zaboravljaju na adekvatnu negu ruku i stopala. Ovih delova našeg tela se naročito setimo pred prolećnu sezonu, kada treba da ih otkrijemo – i prikažemo u punom sjaju.

Nemoj da dozvoliš da sačekaš tople prolećne dane nespremna!

Očigledno mesto za početak ove priče su dobar manikir i pedikir. Bilo da ideš u svoj omiljeni salon ili si u stilu ”uradi sam” kod kuće – boje ovog proleća su vesele i neočekivane: duboka nautičko plava, svetlo narandžasta, azurno plava i bronza su samo neke od naših favorita.

Ali to je samo početak. Lak za nokte izgleda najbolje kada se ukombinuje sa negovanom i sjajnom kožom.

Ne zaboravi na čestu hidrataciju ruku, a SPF je ključan za održavanje tvoje kože glatkom i blistavom. Neka ti hidratantna krema sa SPF-om za ruke uvek bude pri ruci – kada si napolju, na putovanju ili u vožnji. Neverovatno je koliko sunca prolazi kroz prozor! Ako ti se sviđa kako preplanule ruke izgledaju sa tvojim prolećnim lakom za nokte, dobro hidriraj ruke i nanesi bronzer (ako baš želiš) na poleđini šaka.

Hajde sada da se pozabavimo stopalima. Čak i pre nego što nastupi zaista toplo vreme, tvoja stopala bukvalno izlaze iz hibernacije. Zbogom (za sada) čizmama i zimskoj obući koja je gušila tvoje noge. Kada ti noge i stopala izgledaju sjajno, onda će svaka prolećna i letnja obuća savršeno da ti pristaje!

Da li znaš šta je tajno oružje za negu kože nogu i stopala? Maska za brzinsku hidrataciju i regeneraciju stopala! Ove maske za stopala su postale veoma popularne, a zaista rade dobar posao.

Ne zaboravi lagani hidratantni losion za negu kože čitavih nogu. Treba da bude obogaćen omekšivačima kože, antioksidansima i blistavim sjajem – a biće pravo otkriće za tebe! Suptilan, lagan, prijatan, ne previše blistav – hidratantni losion će transformisati tvoju kožu tako da ćeš se zapanjiti kako dobre noge imaš!

Ne zaboravi da obratiš posebnu pažnju na hidrataciju laktova i kolena – ovde koža ima tendenciju da najbrže ispuca i dobije onu dosadnu, sivu boju.

Prošli su dani blede, suve kože u zimskoj sezoni – vreme je da predstaviš te fantastične ruke i noge koji su odmah spremni za zabavu na suncu!

Nije sve u licu – vodi računa o koži čitavog tela!

Share post