Cliche logo

Netflix decembar 2023: Najiščekivaniji naslovi

Zima je na vratima i idealno je vreme za bindžovanje serija (znamo, i mi mrzimo termin bindžovanje, ali dok ne izmisle bolji, šte je tu je) i starih dobrih božićnih filmova poput Sam u kući ili U stvari ljubav. Ali ako želiš da pogledaš nešto potpuno novo, tu su platforme za strimovanje, poput Netflixa. U decembru na Netflix dolazi bezbroj naslova, puno originalnog sadržaja i serija i filmova ne-američke produkcije, pa je lako izgubiti se u moru novih naslova. Zato smo za tebe odabrali ono što je najbolje – pogledaj koji su to najiščekivaniji naslovi koji nam dolaze na Netflix u decembru.

May December (2023) Netflix Original – 1. Decembar

Film o tome kako se život jednog para prevrne naglavačke kada u njihov život dođe glumica koja bi trebalo da glumi u drami baš o njihovom životu. Ne možemo da zamislimo na koju stranu će ovo da ode, ali smo sigurni da pored imena kao što su Natali Portman i Džulijen Mur, ovaj film ne može biti dosadan.

My Life with the Walter Boys (Sezona 1) – 7. decembar

My life with the Walter boys je priča o mladoj devojci koja nakon što je izgubila celu porodicu u nesreći mora da se sa Menhetna, na kom je živela na visokoj nozi, preseli u ruralni Kolorado. Ova tinejdž drama idealna je za odmor i opuštanje jer dolazi od iste ekipe koje je radila fim Kissing Booth.

Leave The World Behind (2023) Netflix Original – 8. decembar

Definitivno jedan od najiščekivanijih filmova godine, sa zvezdama poput Džulije Roberts i Itana Hoka, donosi priču o jednom putovanju koje krene naopako.

The Crown (Sezona 6 – II deo) – 14. decembar

Dugo iščekivani kraj sage o kraljici Elizabeti i njenim potomcima privodi se kraju, mada smo sigurni da će nam budućnost doneti serije o princu Hariju i Megan Markl.

Maestro (2023) Netflix Original – 20. decembar

Epski film o životu jednog od najpoznatijih kompozitora i dirigenata 20. veka, Lonarda Bernstajna, stavlja Bredlija Kupera na čelo trke za Oskara, ne samo za glumu, već i za režiju, jer je pod njegovom rediteljskom palicom film i nastao.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire (2023) Netflix Original – 22. decembar

Za ljubitelje naučne fantastike, nova saga Zaka Snajdera biće prava poslastica. Prvi deo donosi priču o preživljavanju ljudske vrste na drugoj planeti. Zak Snajder poznat je po akcionim filmovima 300 i Liga osvetnika tako da očekuj pucačinu i brze i napete kadrove.

Money Heist: Berlin (Season 1) Netflix Original – 29. decembar

Iz sveta Money Heist dolazi priča o Berlinu i neverovatnom planu da ukrade 44 miliona dolara za jedno popodne. Ako si fan ove serije, jasno ti je da je Berlin osoba, a ne grad, a ukoliko nisi, pogledaj originalnu seriju koja već godinama s dobrim razlogom ima milionsku gledanost.

Share post