Cliche logo

Nedeljni horoskop 13.-20. novembar 2023

Ovan (20. mart – 19. april)

Ove nedelje možeš osetiti potrebu da napraviš drastične i destruktivne promene u svom životu, ali je najbolje da razmisliš pre nego što deluješ. Sa puno energije Škorpije u igri, lako ti je da postupiš impulsivno na osnovu svojih emocija, a Merkur u Strelcu može te naterati da izgovoriš teške reči koje ti neće doneti nikakav benefit. Umesto da praviš probleme u odnosima sa bliskim ljudima, najbolje je da daješ savete samo kada te direktno zamole za to. Zvezde te ove nedelje savetuje da sačekaš sa deljenjem mišljenja, iako zaista imaš šta da kažeš.

Bik (20. april – 20. maj)

Ove nedelje je tvoja prilika da izađeš iz svoje zone komfora, čak i ako ti se to čini izazovnim. Verovatno si umorna od svih promena u svom životu i radije bi se povukla dok ne stigne praznična sezona. Međutim, mlad Mesec u Škorpiji omogućava ti da izraziš svoje mišljenje i procesuiraš tugu sa kojom se suočavaš. Možeš se suočiti i sa neočekivanim izazovima koji ugrožavaju tvoj osećaj sigurnosti. Međutim, ovo je idealno vreme da prihvatiš promene koje dolaze na tvoj put zahvaljujući mladom Mesecu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ove nedelje očuvaj hladnokrvnost. Mlad Mesec u Škorpiji može probuditi duboke emocije, ali je bolje da kontrolišeš svoje reakcije i smisliš neko praktično rešenje. Zapamti, bez obzira koliko si emotivna zbog trenutnog problema, sve je prolazno. Merkur u Strelcu pomoći će ti da rešiš probleme. Ovo bi takođe bila dobra nedelja da izađeš i vežbaš kada osećaš da si poreviše emotivna. Tvoja energija traži izlaz, pa izaberi produktivne načine da je oslobodiš kada se osećaš kao da ćeš poludeti.

Rak (21. jun – 22. jul)

Osećaćeš potrebu da izraziš svoje mišljenje ove nedelje, i više nije vredno da zadržavaš svoje reči. Očekuj verbalna prepucavanja i potencijalne sukobe tokom mladog Meseca u Škorpiji. Merkur u Strelcu želi da govoriš istinu, ali pokušaj i da radiš na rešenju i da kontrolišeš svoje reakcije. Zapamti, svađaš se jer ti je na neki način stalo. Dakle, bilo da tražiš zatvaranje ili rešenje, ostani verna sebi i budi fer i saslušaj i drugu stranu. Možda baš tu dobiješ odgovore koje tražiš.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ove nedelje ćeš se osećati udobno i domaćinski, bilo da je to zbog iscrpljujuće energije mladog Meseca u Škorpiji ili iščekivanja praznika – osećaš se najbolje sama na svom kauču. Takođe, možeš se suočiti sa nekim finansijskim izazovima ili pritiskom na poslu zbog sukoba. Instinkt će ti govoriti da se sama nosiš sa tim, ali ostavi ponos po strani i ove nedelje se osloni na svoju porodicu ili voljenu osobu. Tvoja finansijska situacija može biti malo zategnuta, ili sukob na poslu može učiniti da se osećaš pod pritiskom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ove nedelje je dobro vreme za tebe da očistiš kuću. Bilo da je to u bukvalnom smislu osvežavanjem fizičkog prostora pred hladne zimske mesece ili čišćenjem života od stvari koje ti prouzrokuju dramu, mlad Mesec u Škorpiji kaže da je vreme da pošalješ jasnu poruku o tome šta nećeš tolerisati. Ne krivi sebe ako tvoja fizička energija ne odgovara tvojoj mentalnoj snazi ove nedelje. Energija će ti varirati ove nedelje tako da čestitaj sebi na onome što uspeš da završiš.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ove nedelje je dobar trenutak za nove početke, ali možeš se osećati zaglavljeno u prošlosti. Ti si ljubitelj ravnoteže, i osećaš se potpuno izbačeno iz takta ove nedelje. Umesto da se dozvoliš da ostaneš zaglavljena iz straha od donošenja pogrešne odluke, pogledaj duboko u sebe tokom ovog mladog Meseca u Škorpiji i raščisti sa svojim emocijama. Čak i ako okolnosti nisu idealne, i dalje možeš odlučiti da kreneš novim putem. Ova nedelja je ključna za tvoje lične izbore, pa se ne boj da zatražiš ono što želiš.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ove nedelje će se sve promeniti u tebi, ali to si znala i bez da ti zvezde kažu. Stvari su se krčkale ispod površine već odavno, i sve dostiže tačku ključanja tokom ovog mladog Meseca u tvom znaku. Prošla si kroz duboko emocionalno i transformativno vreme tokom poslednje dve godine. Sada je trenutak da preduzmeš korake i promeniš svoj život. Sa Merkurom u Strelcu narednih nekoliko nedelja, osećaš se inspirisano da se izraziš.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Navikla si da romantizuješ svoj život, ali ove nedelje, mlad Mesec u Škorpiji daje ti oštru dozu realnosti. To nije ništa što ne možeš podneti; samo možda nije odgovor koji si želela. Merkur u Strelcu ti omogućava da vidiš ljude onakvim kakvi jesu i da ih držiš odgovornima za njihova dela. Lako je verovati u ljude, ali stvaranje lažne slike o tvom odnosu sa drugom osobom samo će dovesti do razočaranja. Uranova uključenost u mlad Mesec može te učiniti nesigurnom, pa se potrudi da doneseš najbolju odluku koju možeš i ne boj se da tražiš savet od prijatelja.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Razmatraš neke promene u svojoj karijeri, ali još nisi uverena koja je prava odluka. Ovaj period Merkura u Strelcu može otvoriti razgovor u kom ćeš istražiš svoje buduće opcije. Trenutno radiš na usklađivanju emotivne strane sa svojim ambicijama i traženju nečega što ti pruža najbolje iz oba sveta. Iskoristi mlad Mesec u Škorpiji da se zapitaš šta nemaš na trenutnoj poziciji ili šta bi bilo potrebno da te natera da napraviš veliki skok. I zapamti, ne moraš žuriti ili donositi brze odluke. Imaš vremena da dopustiš stvarima da se prirodno odvijaju.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mlad Mesec u Škorpiji je prekretnica za tebe. Kada se čini da stvari ne mogu biti gore i osećaš da više nemaš šta da izgubiš, daje ti priliku da se oslobodiš velikih očekivanja. Ove nedelje pronalaziš nove načine da vidiš stvari iz nove perspektive. Nešto mora da se promeni, i glas u tvojoj glavi ti govori da možeš preuzeti stvari u svoje ruke. Ako ove nedelje vidiš nepravdu, progovori protiv nje i uradi šta je ispravno. Sukob može delovati kao tabu, ali ponekad to i nije tako loša stvar.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Vreme je da pustiš sve gluposti niz vodu. Ne možeš držati sav svoj bol i tugu u sebi, i moraš imati snage da sve to odbaciš daleko od sebe. Mlad Mesec u Škorpiji nudi ti priliku da se oslobodiš podsvesnih tereta i prihvatiš budućnost, potencijalno dobijajući uvide u svoje snove. Merkur u Strelcu ti dopušta da istražiš neistražene teritorije, i otkriješ verziju sebe za koju nikada nisi znala da postoji.

Share post