Cliche logo

Najseksi muškarac 2023. godine je Patrik Dempsi!

Ono što su sve žene godinama znale, konačno je dobilo potvrdu. McDreamy je najseksipilniji muškarac sveta za 2023 godinu po izboru časopisa People. Ovaj poznati svetski časopis svake godine proglašava najseksi muškarca, a ove godine, titula konačno dolazi u ruke Patrika Dempsija.

Prošlo je skoro dve decenije otkako se Patrik Dempsi pojavio na malim ekranima kao neurohirurg Derek “McDreamy” Šepard u seriji Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy). “Drago mi je što se to događa u ovom trenutku mog života,” kaže glumac iz filma ‘Ferrari’. “Lepo je dobiti priznanje, ali mi daje platformu da je iskoristim za nešto pozitivno.”

Posle skoro dve decenije popularnosti, nagrada konačno u Dempsijevim rukama

Status seks simbola, stvorio je takvu pomamu među fanovima da se godinama pojavljivao u top listama najseksi muškaraca, ali nikada do sada nije bio na vrhu.

“Drago mi je što se to događa u ovom trenutku mog života,” kaže 57-godišnji Demspi, za PEOPLE magazin. “Lepo je dobiti priznanje, i naravno moj ego dobija malo podsticaja, ali mi daje mogućnost da ovu veliku popularnost iskoristim za nešto pozitivno.” A ono što je najvažnije popularnom glumcu jeste Dempsey Centar, koji je osnovao u čast svoje pokojne majke kako bi podržao pacijente obolele od raka i njihove voljene.

Patrik uživa u porodičnom životu sa suprugom Džilijan, 57-godišnjom šminkerom i vlasnicom svoje linije čiste kozmetike, i njihovom decom Talulom, 21, i šesnaestogodišnjim blizancima Salivanom i Darbijem. Takođe uživa u vožnji trkačkih automobila.

Šta mu je prošlo kroz glavu kada je prvi put čuo vesti? “Bio sam potpuno šokiran, a zatim sam počeo da se smejem, kao, ovo je šala, zar ne?” kaže on, smejući se. “Potpuno sam zaboravio na to i nikada nisam ni pomislio da će mi se ovo desiti. Tako da je moj ego u odličnom stanju.”

Share post